La sisena edició de FIABCN 2020, Fira Internacional d’Art de Barcelona, e​​s celebrarà els dies 29 i 30 de maig de 2020 al Museu Maritim de Barcelona.

FIABCN és la iniciativa definitiva que pretén posar de manifest les credencials globals de la ciutat en el panorama de l'art i reuneix artistes de tot el món per a una celebració inigualable de talent, creativitat, innovació i diversitat cultural.

Com les altres cinc edicions anteriors, la propera fira d'art està dirigida per Natal Vallvé (Fundador de la Fira Internacional d'Art de Barcelona, ​​GAA i ICM Group). A l’acte, artistes i galeries consolidats i emergents d’arreu del món mostraran treballs dels mestres d’art contemporani, així com peces de nova creació d’artistes emergents. Més de 120 expositors internacionals mostraran les seves obres en venda a l’icònic Museu Marítim de Barcelona els dies 29 i 30 de maig del 2020, al cor del centre de Barcelona.

El programa de la fira d'art és el següent: divendres 29 de maig de 2020: de 18 a 21 hores, és la visita privada. Gaudeix d’admirar l’art del divendres a la nit amb una recepció de cava post-treball patrocinada per Juve y Camps. Una trobada nocturna contemporània i elegant que ofereix al col·leccionista i entusiasta de l’art la primera oportunitat de comprar art. Això només és per invitació. Les entrades estan a la venda al lloc web i el dia de l’espectacle a l’entrada.

Dissabte 30 de maig de 2020: la fira d'art està oberta al públic. Es permetrà l’entrada gratuïta de 10h a 18h. Hi haurà una trobada i salutació d'artistes internacionals de més de 35 països. A les 17: 30h, hi haurà el lliurament dels Premis Internacionals d'Art de Barcelona, ​​on es donaran a conèixer els guanyadors.

Data de publicació: Dimecres, 04 Desembre 2019
  • Comparteix