El dimecres 18 de maig de 2022 a les 19.30 hores arrenca LE MÉNAGE À TROIS a càrrec de l'artista i comunicadora cultural Montserrat Anguiano, que oferirà un cicle d'entrevistes a referents del sector cultural barceloní a la sala NIMURA BARCELONA by Raima.

Per a la seva primera edició quinzenal, que tractarà sobre EL DESIG, comptarà amb la participació de la directora de videoclips i dibuixant Lyona Ivanova i la directora de cinema porno feminista Rebecca Stewart. Aquest cicle cultural comptarà amb el Dj set d'Albert Pavía, Dj de sales emblemàtiques de la ciutat com Razzmatazz, Sidecar i Nitsa.

La primera jornada LE MÉNAGE À TROIS serà el dimecres 18 de maig de 2022, a les 19.30 hores, a la sala Nimura Barcelona by Raima (Carrer Comtal 27, Barcelona) i tindrà un preu d'entrada de 7€ amb consumició.

Cultura, art i emoció es donen la mà en aquestes trobades que ofereixen als assistents una nova manera d'entendre i delectar els sentits a través de l'art. L'art i la paraula a càrrec de les ponents. Tres titanes en això que és la cultura barcelonina. Debatrem entorn del DESIG. Què és el DESIG? D'on neix el DESIG? On es troba i on mor el DESIG? Lyona i Rebecca són especialistes en tot el referent al desig. Per això són les millors padrines per a inaugurar aquesta primera jornada de LE MÉNAGE À TROIS. Vols un trio amb Montserrat Anguiano?

Data de publicació: Dimecres, 11 maig 2022
  • Comparteix