Tornar

Les dues artistes retratades en un terrat en plena actuació

Les 2020 raons de les Adelyne, al Centre Cívic Guinardó

Amor lliure, feminisme, lluita, pop, rock... Tot forma part del primer disc d'aquest projecte musical barceloní.

Potser la vida en general, i en particular en aquests últims anys, no és més que una suma d'incerteses, però sempre hi ha una raó per continuar endavant. Les dues noies que formen part del duet Adelyne n'han trobat un parell de milers i us les canten en format acústic el divendres, 28 de gener, al Centre Cívic Guinardó.

Allà sonaran els temes que formen 2020 raons / 2020 motivos, nom bilingüe del primer disc que han editat. I és que el projecte musical que han posat en peu Silvia Antón i Rebecca Rubio, la primera al piano i la segona a la veu, va néixer en un moment especialment complicat, amb la pandèmia. Més d'un i d'una artista s'hauria rendit davant el cúmul d'obstacles que calia superar per arribar al públic, però no aquestes dues creadores, sempre disposades a fer ús d'alguna de les 2020 raons per continuar endavant que ara comparteixen amb tots nosaltres.

Jutgeu vosaltres mateixes si l'esforç (i el devessall d'optimisme) ha pagat la pena, mentre escolteu aquestes dues artistes interpretant uns temes que, amb el registre del pop i el rock, ens parlen dels drets de les dones, d'un amor que no coneix fronteres de cap mena i d'una lluita permanent que és la base mateixa de l'existència.

Veniu i escoltareu cançons del disc en català i castellà com ara T'estímil, Gaudeix de la natura o Bruja naces no te haces i la resta de les vuit composicions que formen 2020 raons / 2020 motivos, a més de veure-les tocar alguna versió i alguna cançó nova, durant una actuació de prop de vuitanta minuts.

Si voleu que us cantin uns quants motius per seguir endavant, veniu a sentir les Adelyne, però abans consulteu la informació sobre el seu concert al web del Centre Cívic Guinardó.

Data de publicació: Dimarts, 25 Gener 2022
  • Comparteix