Tornar

Una imatge del monestir de Pedralbes

Primavera intensa al monestir de Pedralbes

Cicles de música i de diàlegs, activitats familiars, visites guiades i L'hora màgica, en la programació prevista. 

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes ha fet pública la seva programació primaveral, una època especialment activa en aquest edifici històric, tot aprofitant el bon temps i els dies llargs. A més a més d'activitats que s'hi duen a terme tot l'any, com ara visites comentades, cursos i tallers, entre abril i juny s'hi organitzen diferents cicles, i també arribarà L'hora màgica: el monestir obrirà les portes, a partir del 6 de juny, totes les tardes de dimarts i de divendres per tal que qui ho vulgui pugui gaudir de la bellesa i la tranquil·litat del claustre al capvespre.

Per segon any es fa el Cicle de Diàlegs, d'Història, Cultura i Societat, enguany amb el títol Les pors que ens tenallen. Un acostament a les angoixes col·lectives d'Occident. Consta de quatre sessions, una a l'abril i tres al maig, amb anunciats com ara Catàstrofes naturals i terrors apocalíptics, Violències, por i desigualtat social i de gènere o L'amenaça de l'enemic intern. Conspiranoia, psicosi i poder. Si preferiu la música, del 19 d'abril al 21 de juny tindrà lloc el cicle líric 'Les Veus del Monestir', organitzat pel Districte de les Corts i amb direcció musical de Miguel Ángel Dionis i Ricard Estrada.

També cal citar que dimecres 3 de maig hi haurà portes obertes al monestir com a celebració de l'aniversari de la seva inauguració, i deu dies més tard participarà en La Nit dels Museus. Dimecres 18 de maig també farà portes obertes, ja que es commemorarà el Dia Internacional dels Museus, i de dijous 8 a diumenge 11 de juny, Corpus: hi haurà l'ou com balla al claustre i la catifa de Corpus al Claustre dels Gats, gràcies a l'alumnat de Decoració floral i monitoratge de Medi Ambient dels Tallers d’oficis de Barcelona Activa. Per cert, si voleu participar en la confecció de la catifa, ho podreu fer el 7 de juny a partir de les 11 h del matí.

Tota la informació, en aquest enllaç.

  

Data de publicació: Dimarts, 18 Abril 2023
  • Comparteix