Tornar

Àgora Rambles Musical

L’Àgora Musical transforma la plaça Reial en un escenari

Dins el projecte de dinamització de La Rambla, comença l’Àgora Musical, que ha programat més de 50 concerts entre els mesos de juny i novembre.

El projecte Àgora Rambles és una campanya de dinamització cultural de La Rambla de Barcelona promoguda per l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta es duu a terme a través de diferents propostes, entre les quals ja hem pogut veure l’Àgora Ràdio i l’Àgora infantil. El proper 4 de juny començarà una altra de les iniciatives de la campanya, l’Àgora Musical, amb una programació de més de 50 concerts que tindran com a escenari la plaça Reial, gràcies a la implicació de diferents entitats i equipaments de l'entorn. L’Àgora Musical aglutina actuacions de programes ja existents, com són La Reial es Mou o el Festival Mas i Mas, i d’altres de nous, com els Vermuts Musicals del Liceu o L’Escenari Barri.

El programa de l’Àgora Musical s’obrirà el dia 4 amb una actuació de l’Escola de Músics i Escola de Música Juan Pedro Carrero del projecte L’Escenari Barri. Serà el tret de sortida d’un seguit de concerts que, entre d’altres, inclourà els de Chicuelo, Hidrogenese i Sanjosex dins els Vermuts Musicals del Liceu; els de The Saint 3, Crisbu i Ganzá del programa La Reial es Mou; les actuacions del Festival Mas i Mas durant el mes d’agost, entre les quals hi ha les de Bratia, Clarence Bekker Band, Ashé Quartet i Do-Up; els concerts a càrrec de l’alumnat de l’Espai Sona, la Riborquestra, el Taller de Músics o l’Escola de Música del Palau i, també, l’actuació de Sílvia Comes amb gent del veïnat del Gòtic del projecte Pati de veïnes. La gestió de les entrades es fa sempre des dels webs dels propis programadors.

El projecte Àgora Rambles té la intenció d’anar desplegant noves àgores temàtiques a La Rambla i els seus entorns de la mà d’agents del territori que les co-liderin. L’objectiu és que el veïnat es es faci seu aquest espai de la ciutat a través de l’experiència cultural de qualitat i proximitat.

Data de publicació: Dimarts, 01 Juny 2021
  • Comparteix