Tornar

L'actriu protagonista tumbada i fumant-se una cigarreta

'El amante de los caballos' porta una història de família a La Badabadoc

La Badabadoc Teatre continua amb la seva aposta per l'escena argentina presentant-nos una peça de teatre unipersonal sobre una dona que ens parla de sí mateixa a partir de la història de la seva família.

Amb el nom de La Badabadoc es coneix un espai de creació i una sala de teatre del barri de Gràcia centrades en la producció escènica i cinematogràfica contemporània, però també en les arts visuals i audiovisuals. La programació teatral sempre té un ull posat en l'escena sud-americana i, en particular, en la rica vida teatral argentina.

Ara fan pujar a l'escenari un text que es basa en una història de l'escriptor Gass Gallagher que dirigeix Lisandro Penelas i està interpretada per Ana Scannapieco. El seu personatge és el d'una dona que es descobreix a sí mateixa a partir de la història de la seva família.

És així com posa davant dels ulls dels espectadors la malaltia i mort del seu pare, un home lliurat al joc i a la beguda; la vida sempre a punt de la desesperació d'una mare eternament preocupada o les peculiaritats d'un avi a qui li agrada ballar amb els cavalls i xiuxiuejar-los secrets a cau d'orella..

Com ha influït l'herència familiar en la vida d'aquesta dona o com han influït en la nostra pròpia vida les històries dels nostres pares i avis? S'ho pregunten els responsables d'aquest muntatge, que omple la sala amb un univers unipersonal ple de màgia i poesia.

Si voleu veure en acció l'actriu Ana Scannapieco interpretant El amante de los caballos, consulteu el web de La Badabadoc Teatre.

 

Data de publicació: Divendres, 17 Agost 2018
  • Comparteix