Tornar

Un dels cartells que anuncien la sessió mostra un rostre femení amb unes ulleres de realitat virtual

Amor pel vinil al Niu del Poblenou

La DJ TVnoize organitza una jam en la qual tothom pot compartir els sons analògics que formen part de la banda sonora de la seva vida.

La del vinil és tota una cultura, gairebé una forma de vida o, com a mínim, una forma de viure la música. Si també la compartiu, trobareu una pila d'amics i amigues a la sessió I Love Vinyls que organitzen al Niu del Poblenou el diumenge, 4 de juny.

L'organitza TVnoize, una DJ de l'escena barcelonina que està especialment centrada en sons d'estil techno, industrial i Electronic Body Music, uns ritmes que ella punxa al vell estil, carregant amb els seus vinils o reproduint els dels qui la venen a escoltar.

Aquesta DJ ha creat unes sessions que es repeteixen periòdicament al Niu del Poblenou i que conviden tothom que ho desitgi a ballar amb els sons que punxa ella, el dels vinils que formen part de la seva col·lecció... o els de les col·leccions dels visitants, ja que aquestes són unes sessions obertes en les quals tothom està convidat a portar els seus discos.

Tant se val l'estil musical dels discos que voleu compartir. Només us demanaran que siguin vinils i que els porteu físicament. A la sala hi haurà la DJ, però també plats i mixers a disposició de qui els hagi de fer servir.

Les sessions tenen entrada lliure i, per tant, les podeu gaudir sense necessitat de pagar ni un euro, però tenen taquilla inversa, per si considereu que ho heu passat prou bé (segur que sí) per deixar als creadors i creadores d'aquesta sessió una petita ajuda per continuar organitzant aquestes cites. 

Si voleu gaudir en companyia d'aquests vinils que heu atresorat durant la vostra vida, veniu a gaudir a la sessió I Love Vinyl d'aquest format tan especial amb la DJ TVnoize al Niu del Poblenou, però abans consulteu al web d'aquest espai tota la informació al respecte.

Data de publicació: Divendres, 26 maig 2023
  • Comparteix