Tornar

Ana Jordao o el poder evocador d'una corda

17-6-2015 Un objecte humil i aparentment tan poc poètic com una corda es pot convertir en el centre d'un espectacle i evocar mil pensaments i sensacions. Ho va intuir l'artista Ana Jordao, que ens ho demostrarà divendres, 19 de juny, a nunArt, amb la peça Entre línies. Durant la vetllada, també veurem dues coreografies de la companyia Shmone.

 

La nit arrencarà, però, en els territoris híbrids d'una artista, Ana Jordao, que ha abraçat la multidisciplinareitat i que ha creat un muntatge que participa del circ, però també de la dansa, les arts del moviment en general i la improvisació. Tot gira al voltant de la manipulació d'una corda, amb la qual aconsegueix crear un treball de gran originalitat.

Ho veureu en aquest vídeo, enregistrat amb Alex Zampini (a la imatge, una captura del vídeo) en una casa abandonada als afores de Berlín. A nunArt veureu imatges així de boniques, acompanyades d'alguns textos de Fernando Pessoa.

La nit, però, no s'acaba aquí, sinó que continuarà amb dues coreografies breus d'Ariadna Montfort i Miquel Barcelona, professors de la companyia de dansa Shmone. Totes dues peces reflexionen sobre el concepte de la Celebració (de fet, aquest és el títol de la proposta), mitjançant el moviment. De vegades la coreografia parla d'una alegria íntima i personal i, de vegades, de celebracions col·lectives.  

Recordeu que, com en totes les representacions que tenen com a escenari nunArt Guinardó, heu de venir amb un document d'identitat per tal de poder accedir al recinte, ja que us heu de fer socis de l'associació, sigui per un any o per un sol dia. Estareu al cas de totes les activitats de nunArt si consulteu periòdicament el seu Facebook.

Ana Jordao i la companyia Shmone us esperen divendres, 19 de juny, a les 21 h, a nunArt Guinardó (Telègraf, 67-71). Aportació-col·laboració: la voluntat, entre 4 i 8 €  

 

 

Data de publicació: Dimecres, 17 Juny 2015
  • Comparteix