Tornar

La protagonista del muntatge assenyalant a la càmera i fent veure que té una pistola a la mà

Ane Da Silva converteix en monòleg teatral una novel·la de Belén Gopegui

La Sala Fènix acull una adaptació escènica de Deseo de ser punk.

Amb el mateix títol de la novel·la publicada per l'escriptora Belén Gopegui l'any 2009, l'actriu i ballarina Ane Da Silva porta a escena Deseo de ser punk (Foto: Felipe Cabeza), un muntatge que es basa en una història generacional que sona a música rock. Veniu a veure l'obra a la Sala Fènix, de l'1 al 19 de febrer.

La mateixa Ane Da Silva, intèrpret i directora de l'espectacle, i Irene Pérez firmen la dramatúrgia d'un muntatge que ha tingut l'assessorament de l'actor i director teatral Xicu Masó i que pren la forma d'una carta o diari.

L'escriu la Martina, una jove adolescent que és la protagonista de la història i que, a causa de la mort del pare d'una amiga, té un primer contacte amb la fi de la vida que la sumeix en una crisi existencial. Qui és la Martina? Quines coses la defineixen i quines són les que s'oposen a la seva manera de veure el món?

S'ho pregunta l'única protagonista del muntatge, que fa palesa en el seu monòleg la rebel·lia pròpia de l'adolescència. Expressa la seva disconformitat amb el món dels adults mitjançant la música rock i amb una actitud punk.

Amb aquestes armes s'enfronta a conceptes que li donen voltes pel cap: des del capitalisme i el consumisme fins a les idees i conceptes preestablerts, els prejudicis sobre els quals de vegades sembla basar-se el funcionament de la societat.

Qui vulgui conèixer la Martina i saber d'on neix el seu Deseo de ser punk, haurà de venir a veure el muntatge d'Ane da Silva, però abans consulteu tota la informació al respecte al web de la Sala Fènix.

Data de publicació: Dijous, 26 Gener 2023
  • Comparteix