Tornar

Les dues actrius i monologuistes retratades somrient davant d'un fons de colors vius

Apoderament femení mitjançant l'humor

Dues actrius còmiques ens ofereixen una lliçó contundent i a la vegada divertidíssima de masclisme i apoderament femení.

Potser l'humor no és l'arma definitiva contra els comportaments masclistes tan habituals en la nostra societat, però sí que és una bona manera de conscienciar les dones que el pateixen... i tots aquells homes que, si no els protagonitzen, no els perceben perquè no en són víctimes. Veniu a escoltar Paloma Jiménez i Alejandra Jiménez Cascón, les dues actrius còmiques que, el dilluns, 12 de desembre, protagonitzen Monólogos Woooman al Centre Cultural La Farinera del Clot.

L'actuació forma part del cicle Sant Martí en femení, un seguit de propostes d'arts vives (des del teatre i la dansa fins a la música) que busquen oferir visibilitat als projectes desenvolupats per dones en els camps de les arts i la cultura.

Ara, és el moment de dues actrius que s'han fet especialment conegudes en programes de televisió com Homozapping i Estic Rara, en el cas de Paloma Jiménez, o com El club de la comèdia i Eurovisió, en el cas d'Alejandra Jiménez Cascón

Juntes, repassen amb tot l'humor una sèrie de situacions quotidianes que mostren el masclisme d'un món fet a la mida dels homes. Us faran riure, però no per treure-li importància, sinó per fer-nos conscients de quines situacions intolerables viuen cada dia les dones i com, a més, es consideren normals.

Com viatjar segures, com trobar un príncep blau que possiblement acabarà perdent color en poc temps... Són algunes de les situacions que, relatades per aquestes dues artistes, us faran riure, però també us obriran els ulls.

Si us voleu riure del masclisme amb l'ajuda de dues actrius especialment gamberres i divertides, veniu a veure els Monólogos Woooman, però abans consulteu la informació sobre les representacions al web del Centre Cultural La Farinera del Clot.

Data de publicació: Dimarts, 06 Desembre 2022
  • Comparteix