Tornar

Can Soler

Aprenguem de tècniques agrícoles i art natural

La masia de Can Soler presenta les seves activitats didàctiques d’estiu per a tots els públics.

Comença el bon temps, però, tot i apropar-nos a les vacances d’estiu, la feina al camp mai s’atura. El Centre de Natura Can Soler continua organitzant les seves activitats d’estiu per a totes aquelles persones que tinguin ganes de descobrir i aprendre secrets de jardineria, horts i natura. Les activitats –totes elles gratuïtes– prendran lloc en aquest mas originari de principis del segle XIX del barri de Sant Genís dels Agudells, als peus del parc de Collserola. Els tallers d’aquest cicle es realitzaran durant els mesos de juny i juliol i us oferiran tant solucions per als problemes que pugueu arribar a tenir als vostres horts com sessions artístiques relacionades amb el món de la natura.

urant el matí del 19 de juny es durà a terme un taller d’obtenció d’esqueixos i tècniques de jardineria per tal d’aprendre a plantar plantes autòctones que frenin l’avenç d’espècies invasores, les quals posen en risc la biodiversitat local. La següent activitat, Seguint el ritme de l’hort. Les solanàcies, tindrà lloc el 10 de juliol i es basarà a passar el matí del diumenge coneixent les hortalisses de l’estiu (com albergínies o pebrots) i acabar plantant tomaqueres de segona temporada. L’última activitat la impartirà l’artista i veí del barri José Montes amb Landart, una actuació d’art efímer al fondal de la masia el 24 de juliol.

Aprofiteu per passar els diumenges dels primers mesos de l’estiu aprenent durant les sessions que us ofereix el Centre de Natura Can Soler, una immersió d'activitats rurals a escassos minuts de la remor de la ciutat de Barcelona amb les que aprendreu tècniques agrícoles i artístiques tot gaudint d’un valuós espai de medi natural i de biodiversitat.

Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 15 Juny 2022
  • Comparteix