Tornar

Arriba la segona edició de la Mobile Week Barcelona amb més de 80 activitats

Arriba la segona edició de la Mobile Week Barcelona amb més de 80 activitats

El lema d’enguany és ‘El futur quotidià’

Una setmana abans que arribi el Mobile World Congress, la ciutat organitza la segona edició de la Mobile Week Barcelona (MWB). Durant nou dies els deu districtes de la ciutat acolliran més de 80 activitats en què la tecnologia serà la protagonista. La tecnologia com a eina útil per solucionar problemes reals de les persones.

‘El futur quotidià’ és el lema de la MWB d’aquest any, amb el qual es pretén impactar la majoria de llars barcelonines amb el poder de la tecnologia. També l’art, la ciència, i la transformació digital seran els motius de reflexió mitjançant les activitats programades entre el 15 i el 24 de febrer.

El programa de la MWB s’estructura en quatre branques: xerrades (MWeek Talks), tallers (MWeek Lab), exposicions (MWeek Gallery) i nens (MWeek Kids). Cada dia, a cada districte, tindran lloc dues taules de debat i xerrades sobre temes que van des de l’ètica i la intel·ligència artificial, el blockchain, les migracions i tecnologia o la cultura post digital fins a com adquirir hàbits saludables mitjançant aplicacions per a dispositius mòbils.

De tallers també n’hi ha per a tots els gustos: sobre iniciació al 3D, intel·ligència artificial i robòtica, composició musical amb el mòbil, origami electrònic o creació de videojocs, entre d’altres.

El Disseny Hub acollirà l’exposició ‘El futur quotidià’, que s’allargarà fins al 4 de març, i en què deu artistes conviden els visitants a reflexionar sobre l’impacte de la transformació digital en el dia a dia mitjançant peces de nova creació.

A més, a diversos espais de la ciutat també s’hi podran veure altres exposicions, documentals i també es duran a terme visites a centres tecnològics, com el superordinador.

La MWB és un esdeveniment participatiu, en què tots els barcelonins hi són convidats, també els més petits. Dissabte 24 de febrer serà el dia dedicat a ells amb diverses activitats a cadascun dels districtes, com construir un robot pintor, crear un videojoc o tecnologia creativa en família.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 07 Febrer 2018
  • Comparteix