Tornar

Fotografia de l'Impro Show on surten tres actors rient.

L’art de la improvisació

Fins al mes de setembre, gaudiu del clàssic Impro Show en versió estiuenca, al Teatreneu. 

Voleu gaudir d’un espectacle únic i irrepetible? Si sou a Barcelona, no us perdeu l'Impro Show Summer que durant els mesos d’agost i setembre serà al Teatreneu, una funció que ja ha esdevingut un clàssic en el format de teatre improvisat, a càrrec de Planeta Impro.

Durant la funció, el públic sereu protagonistes i guionistes perquè gràcies a les vostres frases, situacions i suggeriments, els actors i actrius elaboraran les històries i els personatges amb imaginació i creativitat sobre els quals es basarà el fil narratiu de la funció. Per tant, la vostra implicació és imprescindible. A més a més, cada funció és única perquè es basa en les ocurrències i l'espontaneïtat del públic del moment, i doncs, a banda de ser interactiu, també es tracta d’un espectacle irrepetible. D’aquesta manera, si us agrada el format, podreu repetir sempre que vulgueu, perquè cada funció serà diferent. I no oblideu que és un espectacle on regna l’humor i el repte de Planeta Impro és fer-vos riure per mitjà d’històries aparentment inconnexes. 

L’Impro Show és un dels espectacles més visitats a Catalunya: acumula més de 7000 funcions i 2,5 milions d’espectadors. Això és gràcies a la companyia resident al Teatreneu, Planeta Impro, que ha esdevingut un referent de la improvisació. Actualment, compta amb més de 20 anys en actiu, ja que va néixer l’any 2001, de la mà de Jose L. Adserías

Si heu visitat prèviament el clàssic espectacle, amb l’Impro Show Summer us divertireu i us sorprendreu amb els nous jocs que us faran riure amb sintonia amb el clima calorós a la Sala Xavier Fàbregas del Teatreneu. Però si encara no hi heu anat, teniu temps fins al 30 de setembre per aprofitar l’ocasió i gaudir de l’experiència durant 1 h i 15 minuts, de dimecres a divendres i els caps de setmana. Deixeu-vos sorprendre per aquest espectacle tan singular! El preu de les entrades oscil·la entre els 12 € i els 22 € i podeu comprar-les al web del Teatreneu.

Data de publicació: Dijous, 17 Agost 2023
  • Comparteix