Tornar

Fotografia promocional d'Elena Gadel

Elena Gadel es confessa

L’actriu de la sèrie Com si fos ahir i membre del jurat del concurs Eufòria presenta el seu nou treball discogràfic, La dona que em vesteix.

Després d’enlluernar en espectacles musicals de gran èxit com Mar i Cel, El Petit Príncep, Cabaret o El Màgic d’Oz, Elena Gadel reprèn la seva trajectòria com a cantant amb la presentació del seu nou disc a L’Auditori, en el marc del festival Guitar Bcn 2023.

El mes de novembre va publicar-ne l’avançament del senzill Et confesso: una història d’amor on s’allibera i diu al seu enamorat que, per moltes persones que conegui, ell és l’únic que habita dins seu. El llançament inclou també un vídeo promocional dirigit per Jep Jorba que compta amb la participació del bailaor José Maldonado. El segon senzill es titula Lobo i és una cançó “molt intensa”, amb un videoclip ideat per Ivan Labanda que ha acabat convertint-se en un curtmetratge de terror al servei d’una cançó sobre una història real de violència masclista.

Tot i que n’havia escrit alguna, feia 8 anys que l’artista no enregistrava cap cançó. Gadel va compondre el disc durant la pandèmia i ja fa mig any que està enllestit. Ara, per fi, ha fet un parèntesi per impulsar aquest nou projecte. La cantant explica que “és un àlbum molt personal i estava buscant el moment idoni per publicar-lo”. Vist en perspectiva, “aquest temps m’ha servit per trobar la meva identitat i per ensenyar-la”, diu.

El treball s’anomena La dona que em vesteix i és el quart de la seva carrera després de Tocant fusta (2010), De madera (2012) i Delicada (2014). El títol fa referència a l’esgotament que suposa per a les dones haver de fer sempre el paper que el patriarcat els ha inculcat. El disc està produït per Marc Parrot, que ha arrodonit amb un toc electrònic el so flamenc-pop de la cantant, la qual espera que tot el que ha fet en els darrers anys en el terreny del teatre i de la ficció es vegi plasmat en el concert de L’Auditori.

El preu de l’entrada oscil·la entre 20 i 25 euros i es poden comprar de forma anticipada en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 24 març 2023
  • Comparteix