Tornar

Alejandro Palomas

Quins autors i autores visitaran les Biblioteques de Barcelona els primers mesos de l'any?

Les Biblioteques de Barcelona comencen l’any amb força, i les trobades literàries seran constants en aquests primers compassos de 2023, especialment durant el mes de febrer.

Aquesta és la programació prevista per a les properes setmanes:

– Dimarts 17 de gener, a la Biblioteca Montserrat Abelló Alejandro Palomas conversarà amb la periodista cultural Pilar Argudo sobre la seva darrera novel·la, Esto no se dice (Ediciones Destino, 2022).

Dins el cicle Parlem amb…:

– Dijous 2 de febrer, a la Biblioteca Jaume Fuster, Fernando Aramburu presentarà la seva darrera novel·la, Hijos de la fábula (Tusquets Editores).

– Dijous 16 de febrer, a la Biblioteca Jaume Fuster, Pierre Lemaitre parlarà de la seva nova novel·la, El ancho mundo (Salamandra), fenomen literari a França el 2022.

En el marc del festival BCNegra, les Biblioteques acolliran les següents trobades:

- Dimarts 7 de febrer, a la Biblioteca Sant Antoni – Joan Oliver, Cuca Canals visitarà el club de lectura infantil Filo & Sofia: pensem i després investiguem.

- Dimecres 8 de febrer, a la Biblioteca Montbau – Albert Pérez Baró, Jon Bilbao conversarà amb Ilya Pérdigo sobre el seu últim llibre, Araña (Impedimenta, 2023).

- Dijous  9 de febrer, a la Biblioteca Sant Antoni – Joan Oliver, Mariló Àlvarez parlarà amb Anna Maria Villalonga sobre la seva novel·la, Suïcidis S.A. (Editorial Clandestina, 2022).

- Divendres, 10 de febrer, a la Biblioteca Canyelles, Graziella Moreno conversarà amb Xavier Vidal sobre El salto de la Araña, (Alrevés Editorial, 2020).

- Divendres 17 de març, a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Carlos Zanón parlarà amb Xavier Vidal sobre el seu últim llibre, Love Song (Salamandra, 2021).

Més informació, en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 12 Gener 2023
  • Comparteix