Tornar

L'artista alçant els braços en un moment de la representació

Una biografia feta dansa

Camille Hinsinger mostra al Centre Cívic Can Clariana Cultural un breu avançament de la coreografia Somewhere Inside.

En algun lloc de l'interior de la protagonista. Allà s'ambienta la peça de dansa que està creant Camille Hinsinger, una artista del moviment que ha treballat amb grans noms de la dansa i que, ara, està creant una peça pròpia en residència al Centre Cívic Can Clariana Cultural. Ens en mostra un fragment breu el dijous, 1 de juny.

Firma la coreografia Camille Hinsinger, una artista que va néixer als Alps francesos i s'ha format amb artistes com Lali Ayguadé, Nadine Gerspacher, Nicolas Ricchini o Los Informalls. Ha treballat darrerament com a ballarina freelance amb Lisard Tranis i Clémentine Télesfort i ha començat a crear les seves pròpies obres, entre les quals aquest solo, Somewhere Inside i un duet amb el ballarí Privaël Burkhard.

A Can Clariana Cultural tindrem l'oportunitat de veure un primer avançament del seu solo, un Somewhere Inside que pren com a punt de partida la mateixa biografia de l'artista. Durant quinze minuts, Camille Hinsinger ens mostrarà una creació de moviment que es basa en moments destacats de la seva pròpia existència, fa referència a aspectes de la personalitat de l'autora o a sentiments experimentats en els últims temps i a pensaments subconscients que s'amaguen en la seva ment.

La coreografia transcorre per les pàgines d'una mena de catàleg en passar les quals, sentiments i records tornen a la vida i prenen cos. Tot plegat és una gran catarsi durant la qual l'artista passa d'un estat o un sentiment a un altre amb rapidesa.

La sessió que ofereix l'artista consisteix en una mostra d'uns quinze minuts de durada de la coreografia, a la qual seguirà una sessió de preguntes i respostes amb el públic assistent que durarà quinze minuts més.

Si no us voleu perdre la peça Somewhere Inside i descobrir així un nom emergent de la dansa i la coreografia, veniu al Centre Cívic Can Clariana Cultural, però abans consulteu al seu web tota la informació sobre la representació.

Data de publicació: Divendres, 26 maig 2023
  • Comparteix