Tornar

Cartell de l'obra de teatre que es representarà sobre la història de Can Batlló

Viatge a la fàbrica de Can Batlló dels anys 40

Una obra amb mig centenar d'actors amateurs acosta els espectadors al personatge de Julio Muñoz Ramonet i als seus treballadors.

Es representarà els dies 7, 8 i 9 de juliol al recinte de Can Batlló, però les invitacions per assistir-hi ja es poden passar a recollir pel Casal Cívic Estació de Magòria, pel Centre Cívic Cotxeres de Sants o per la mateixa Antiga Fàbrica Joan Batlló. Parlem de l'espectacle teatral titulat Can Batlló als anys 40. En temps del Sr. Muñoz, una proposta que compta amb la participació d'una cinquantena d'actors i actrius amateurs de totes les edats, majoritàriament veïns i veïnes del barri de Sants i la Bordeta, i que fa un viatge, com el seu títol indica, a la mateixa fàbrica on tindrà lloc la representació, però uns 80 anys enrere. En aquells temps, Can Batlló era un dels negocis dirigits per l'empresari multimilionari Julio Muñoz Ramonet, personatge amb afers poc clars i amb una coneguda relació amb la famosa prostituta Carmen Broto, la Cascabelitos.

L'espectacle, d'unes dues hores de durada, interactiu i centrat en el dia a dia de la fàbrica, està escrit per Agustí Giralt, que l'ha fet en clau de comèdia i amb una sòlida recerca històrica al darrere. La direcció i producció van a càrrec de l'equip artístic d'Artixoc, i s'ha comptat amb el suport i la col·laboració de diversos professionals i de l'Escola d'Arts i Oficis Escènics de Barcelona Activa. Es preveu que el conegut presentador Òscar Dalmau hi aparegui també fent algun paper.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Data de publicació: Dilluns, 19 Juny 2017
  • Comparteix