Tornar

Fotografia d'un concert nocturn al terrat de la Casa Batlló

Concerts de capvespre a la Casa Batlló

L’experiència de les Nits Màgiques remata la visita a l’edifici de Gaudí amb una vetllada musical al terrat.

Les Nits Màgiques de la Casa Batlló ja estan en marxa, tots els dies de la setmana, fins al mes d’octubre. Es tracta d’una experiència de dues hores de durada que combina la visita amb audioguia a diversos espais de l’edifici modernista amb una actuació musical al terrat, amb consumició inclosa. Segons el preu del tiquet, també es pot veure la consergeria original i submergir-se en l’imaginari i la ment de l’arquitecte Antoni Gaudí, gràcies al Gaudí Dôme (una cúpula amb més de mil pantalles).

Totes les vetllades es clouen al terrat de l’edifici, al voltant d’una taula i una consumició mentre els assistents gaudeixen d’un concert sota els estels. Per aquesta nova edició de Nits Màgiques, la Casa Batlló compta amb un elenc rotatori de bandes i artistes de diferents estils.

Ja s’ha fet pública la programació del mes d’abril, que compta amb noves incorporacions com la de la cantant veneçolana Álmary (salsa i merengue); la solista Audrey (R&B, soul i pop); les versions de Cesc (folk, pop i rock); el grup de rock Fakers; el duet La mar de rumba, format per Maria Blanco i David Torras (rumba catalana, bossa nova, boleros i jazz fusion); el trio Nika Mills (jazz, soul, pop i dance), Noah & De la Cruz (soul) i la diva Vicky Branch (jazz i soul).

I també n’hi ha que hi tornen, després de l’experiència de l’edició anterior. És el cas del grup Summer Lovers (jazz, blues, swing i boogaloo); la londinenca Gigi MacFarlane (soul i folk); el duet de guitarra flamenca Luna Llena format per Sergi Vicente i Juan Ruano i els ballarins Olga Ponce i Moisés Ramos; l’intèrpret anglès Lexter (swing, pop, rock, soul i R&B) i el barceloní Roger Padròs (amb temes propis i covers de rock i pop).

Hi ha tres tipus d’entrada: Blue, Silver i Gold, de 59, 67 i 69 euros respectivament, segons la disposició de les taules a la terrassa i diferents serveis afegits. La Casa Batlló posa a disposició dels residents a Espanya entrades amb descomptes de 20 euros per a cadascuna de les modalitats, però s’esgoten molt ràpid. Podeu adquirir l’entrada clicant sobre cadascun dels enllaços que apareixen en aquesta notícia.

Data de publicació: Dilluns, 03 Abril 2023
  • Comparteix