Tornar

La imatge d'un noi mirant a través d'una lent d'augment serveix per anunciar l'activitat

Una celebració curteta del Dia Mundial del Teatre

El Centre Cívic Can Clariana Cultural organitza una versió de migdia del Microclariana.

Us agrada el teatre, però preferiu que sigui curtet? En temps d'internet i de missatges instantanis, molts dramaturgs i dramaturgues s'han posat al dia creant ficcions interessantíssimes, però breus. Us en presenten algunes el 25 de març al Microclariana de vermut. Ja heu fet reserva?

Aquesta festa de l'escena breu se celebra per commemorar el Dia Mundial del Teatre, que se celebra el 27 de març i que té com a objectiu promoure el teatre en totes les formes arreu del món i crear consciència sobre el valor de l'escena.

Ho fan al Centre Cívic Can Clariana Cultural, on se centren en una de les formes de fer teatre més popular dels últims anys, un microteatre que consisteix en peces dramatúrgiques de prop de quinze minuts. Aquesta és la durada dels quatre relats que us explicaran en quatre espais diferents de l'edifici que ocupa el centre cívic, convertit per a l'ocasió en un gran recinte escènic.

Passegeu amunt i avall del recinte, en grups de vint persones, i descobrireu, ara aquí i ara allà, els quatre espais on es produeixen les representacions i les diverses històries que s'expliquen a cadascun.

Tot passarà a més, en diumenge i en horari de migdia, entre les 12 i les 13 h, així que ja sabeu que abans o després de les representacions, el que toca és... fer un vermut.

Si voleu que us expliquin quatre ficcions curtetes, veniu a celebrar el Dia Mundial del Teatre al Centre Cívic Can Clariana Cultural, però abans consulteu la informació al web.

Data de publicació: Divendres, 17 març 2023
  • Comparteix