Tornar

Una cortina de color degradat sobre un fons negre serveix d'imatge a l'edició d'enguany

Un Celobert virtual per viure l'electrònica des del Centre Cultural Albareda

La música electrònica va molt més enllà dels sons que heu escoltat a la pista de ball i si no us ho creieu, heu de venir al festival Celobert. La pròxima edició serà virtual, però se celebra al Centre Cultural Albareda el dissabte, 16 de gener.

Amb el nom de Celobert es coneix un festival o unes jornades que en els últims anys han trobat acollida al Centre Cultural Albareda i que van néixer amb una funció: demostrar que, més enllà dels sons més comercials o orientats a les pistes de ball que s'escolten als clubs de qualsevol ciutat, l'electrònica és un territori molt més ampli on tenen cabuda propostes diferents, originals i especialment creatives que sorprendran i captivaran els qui s'esforcin a descobrir-les i escoltar-les.

Celobert pretén estalviar-vos la recerca i us mostra, compactada en una o en diverses sessions, la cara oculta de la música electrònica, però també la de les arts visuals de caràcter digital que tan sovint l'acompanyen. Ho veureu en aquest resum del Celobert celebrat el 2019 passat.

Muntaven cites com la que heu vist al vídeo un cop cada any, però en aquesta ocasió, i vista la impossibilitat d'aplegar aquests dies molt de públic en un concert, han optat pel format virtual, de manera que el festival se celebrarà com sempre, en les dependències del Centre Cultural Albareda, però no caldrà que vingueu, perquè s'enregistrarà i s'emetrà per internet mitjançant les xarxes socials del festival Celobert i de l'Albareda.

Allà trobareu, aplegades en un únic concert que es retransmetrà en streaming, propostes electròniques com la barreja de techno i dark pop de Julia Bondar, el techno de Serkin i l'electro interdimensional de White Solar Dog. Tot, acompanyat de visuals de Lectrovision i Phonosynthesis

Si no us el voleu perdre el Celobert virtual d'enguany, consulteu el web del Centre Cultural Albareda i estigueu al cas de les xarxes socials del centre i del festival.

Data de publicació: Dimarts, 12 Gener 2021
  • Comparteix