Tornar

Centre Cívic L’Elèctric
Centre Cívic Vallvidrera
Centre Cívic Vil·la Florida

Connecteu amb la natura sense sortir de Barcelona

Molts centres cívics de la ciutat compten amb jardins, muntanyes, parcs o zones verdes per on podeu passejar o gaudir d’activitats culturals.

No cal sortir de Barcelona per respirar aire fresc. Enmig del trànsit i els edificis, la ciutat amaga espais de natura que podeu gaudir durant tot l’any, petits oasis verds on també hi trobareu una variada oferta cultural. De Vallvidrera a Gràcia, us recomanem sis centres cívics que combinen natura i cultura a la perfecció. El Centre Cívic Can Castelló té la seu en una antiga masia burgesa de Sant Gervasi, situada dins dels Jardins de Can Castelló, que acullen espècies de flora de tot el món. Uns altres jardins que no es queden enrere són els del Centre Cívic Vil·la Florida, amb parterres d’arbustos i alguns arbres de grans dimensions que envolten una antiga casa senyorial del segle XVI. Els jardins d’Enric Sagnier acullen el Centre Cívic Casa Sagnier, un equipament en un racó tranquil enmig del barri de Sant Gervasi – Galvany que pren el nom d’aquest arquitecte català.

Però no us penseu que hem acabat els jardins! El Centre Cívic Sarrià se situa dins dels jardins de Vil·la Cecília i a tocar dels jardins de Vil·la Amèlia, que originàriament constituïen un sol espai. Acullen nombrosos arbres centenaris, palmeres, pins blancs i pinyers, oms de Sibèria o xiprers, entre d’altres. Si el que preferiu és anar d’excursió, us encantaran les propostes del Centre Cívic L’Elèctric. Situat a quinze minuts de Les Planes, aquest equipament organitza sortides i caminades per aprofitar l’entorn privilegiat. I, per últim, prop del pantà de Vallvidrera, hi trobareu el Centre Cívic Vallvidrera, un equipament inaugurat el 2002 que també organitza caminades, a més d’un cicle de música al parc.

Ara ja no teniu excusa per no gaudir de la natura a dins mateix de la ciutat. Consulteu els webs de cada equipament per estar al dia de les seves activitats i no espereu més per visitar-los.

Data de publicació: Dilluns, 09 Agost 2021
  • Comparteix