Tornar

Inti Illimani i Giulio Wilson seran a la Sala Bikini

Vibrant amb la màgia de la música andina i italiana

Inti-Illimani i Giulio Wilson s'uneixen per una gira mundial i presenten el seu nou disc, AGUA, a la Sala Bikini de Barcelona.

Després de l'èxit del Vale la pena tour l'any passat als teatres italians, aquests dos talents musicals, un dels quals és una banda chilena icònica i l'altre un cantautor toscà, s'uneixen per oferir-nos una experiència única en directe. AGUA, el seu primer àlbum conjunt, ha estat enregistrat entre Florència i Santiago de Xile, i és fruit de la confluència artística de dues tradicions musicals aparentment distants: la música popular andina dels Inti-Illimani i la cançó d'autor pop italiana de Giulio Wilson. Ara, ens presenten el seu nou treball a la Sala Bikini de Barcelona.

Aquest àlbum captiva l'essència d'aquesta unió artística abordant temes d'actualitat com el canvi climàtic i la importància de recuperar els valors humans fonamentals. Amb el seu respecte pel compromís social i, ocasionalment, també polític d'Inti-Illimani, aquest nou projecte expandeix el seu horitzó i incorpora en els seus temes qüestions més àmplies sobre l'ésser humà, el nostre temps i la societat que ens envolta.

Inti-Illimani, amb una carrera artística ininterrompuda de cinquanta anys, és una banda que ha venut milions de discos a tot el món i ha actuat en més de 58 països. Han compartit escenari amb artistes de renom com Bruce Springsteen, Sting, Tracy Chapman o John Williams, entre molts altres.

Per la seva banda, Wilson, a més de ser cantautor i enòleg, és un compositor eclèctic i un músic extraordinari. Amb el seu talent innat per explicar històries, ens transporta a través de la música i les paraules a un món de bellesa inigualable. La seva connexió amb Inti-Illimani es va establir en un moment peculiar, durant el confinament mundial del 2022, quan va expressar el seu condol per la mort de l'escriptor Luis Sepúlveda i va iniciar una relació amb Jorge Coulón, líder d'Inti-Illimani, que ha donat lloc a una amistat profunda i a aquesta col·laboració artística única i extraordinària.

AGUA és el disc que simbolitza aquesta unió. Inclou 13 cançons plenes de significat i passió. La gira europea, que va començar al maig, inclourà diverses ciutats d'Itàlia i la resta Europa.

Les entrades poden adquirir-se des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 26 maig 2023
  • Comparteix