Tornar

Cartell promocional del concert a Barcelona de The Who

The Who: unes llegendes del rock a la conquesta de Barcelona

Una de les tres grans bandes britàniques de la història del rock al costat dels Beatles i els Stones actuarà a Barcelona per primera vegada en la seva llarga història.

Una experiència inoblidable. El llegendari grup musical The Who arriba al Palau Sant Jordi amb la seva gira The Who: Hits Back! Tour. Aquesta icònica banda britànica ha deixat una empremta inesborrable en la història del rock i la seva actuació a la nostra ciutat promet ser un esdeveniment carregat d'emocions.

Amb més de cinc dècades de trajectòria, aquest grup s'ha convertit en un dels referents indiscutibles del gènere. Energia explosiva, lletres poderoses i una inconfusible fusió de guitarra, baix, bateria i veu els ha catapultat a la fama internacional. El seu estil innovador i la seva actitud desafiadora han deixat una empremta inesborrable en la música.

Però The Who va més enllà de la seva fama i èxit comercial, ja que el seu llegat transcendeix la superficialitat. Al llarg de la seva carrera, han explorat nous horitzons musicals i ho han fet amb la creació d'àlbums conceptuals que aborden temes socials i polítics de manera profunda. Himnes atemporals com My Generation, Baba O'Riley o Pinball Wizard s'han convertit en cançons intergeneracionals que continuen ressonant en els cors dels fans.

Ara, Barcelona es prepara per rebre aquesta llegendària banda en un escenari immillorable. Serà un concert carregat d'energia, amb una gran posada en escena. Els fans podran gaudir dels clàssics atemporals de The Who i de noves propostes que la banda ha preparat especialment per a aquesta gira.

No perdis l'oportunitat de presenciar la màgia de The Who en directe. La seva música va causar un impacte explosiu i va incloure tot l'espectre creatiu més ampli del rock. Les composicions de Pete Townshend s'han mogut entre el cru, el prosaic, el conceptual i l'expressivament literari. La seva posada en escena visionària ens farà gaudir encara més de la banda liderada per la veu potent de Roger Daltrey. Un nit inoblidable de rock en la seva màxima expressió.

Les entrades poden adquirir-se des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 09 Juny 2023
  • Comparteix