Tornar

Natos y Waor
Lia Kali
Doctor Prats

Onze concerts per donar la benvinguda a la primavera

El Cruïlla porta a la ciutat grups i cantants com ara Oddliquor, Doctor Prats, The Tyets, Delafé y las Flores Azules, Natos y Waor o Tiken Jah Fakoly. 

La versió primaveral del Cruïlla es posarà en funcionament el 10 de març. Hi haurà 11 concerts en 6 espais de la ciutat: la Sala Wolf, l'Apolo, el Palau Sant Jordi, Razzmatazz, La (2) d'Apolo i el centre comercial Westfield Glòries. En aquest últim lloc els concerts seran d'entrada lliure, el que suposa una novetat en la història del Cruïlla. El centre comercial acollirà les actuacions de Doctor Prats el 21 d'abril i de La La Love You el dia següent.

Però comencem pel principi. Les primeres tres cites del Cruïlla de Primavera 2023 seran, de fet, encara dins l'estació d'hivern. El 10 de març tocarà Oddliquor a la Sala Wolf. Aquest cantant i productor és un explorador de territoris desconeguts, un avantguardista a la recerca del R&B del futur. 24 hores més tard Rufus T. Firefly pujarà a l'escenari de La (2) d'Apolo per portar-hi els sons de les seves darrers cançons, més psicodèliques que les anteriors. Els farà de teloners Reme, banda angloespanyola de glam rock. I el 17 de març serà el dia en què els rapers Natos y Waor duran les seves lletres crues i descarades al Palau Sant Jordi. 

Ara sí, ja entrats en la primavera, el 24 de març Delafé y Las Flores Azules —uns clàssics de les programacions del Cruïlla— mostraran al Razzmatazz el seu repertori de lletres costumistes. Per al concert del duet maresmenc The Tyets del 25 de març a la Sala Apolo no cal que correu a comprar entrades: ja estan exhaurides. Sí que en trobareu, de moment, per al que farà en la mateixa sala el 29 de març Tiken Jah Fakoly, figura del reggae al continent africà, a més d'activista compromès. I d'una figura consagrada a una possible futura estrella: Lia Kali encara ha de publicar el seu primer disc, però ja fa temps que algunes cançons seves sones per les xarxes. La podreu veure i escoltar en directe el 5 d'abril a La (2) d'Apolo. Guillem Roma i 31 FAM actuaran dissabte 15 d'abril; el cantant ho farà a La (2) d'Apolo, mentre que el grup de música urbana el trobareu a Razzmatazz. Per tancar el Cruïlla de Primavera 2023, els dos concerts que citàvem anteriorment, a Westfield Glòries i amb entrada gratis: els consagrats Doctor Prats faran ballar el públic el 21 d'abril amb el seu còctel musical, mentre que el dia 22 d'abril podreu moure l'esquelet amb els hits de La La Love You.

Tota la informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dilluns, 06 març 2023
  • Comparteix