Tornar

El pianista i la ballarina autors de l'espectacle en un moment de la representació

Una dansa molt animal

Un espectacle coreogràfic introdueix els espectadors i espectadores més joves en el món apassionant de la dansa.

Com fer que els nens i nenes d’entre 0 i 5 anys descobreixin les possibilitats apassionants del món de la dansa i el moviment? Voleu que entrin en contacte per primera vegada amb el món de la música interpretada en viu? Doncs haureu de venir a L’Autèntica, on els dies 26 i 27 d’abril ofereixen representacions del muntatge Petjades, a més d’un taller de dansa que es fa el mateix dia 26.

És una idea original de Francesca Salcedo i Víctor Oller. Ella s’encarrega de la dansa i ell, de compondre i interpretar la música d’aquest espectacle. Com a punt de partida, el món dels animals, la manera com es mouen en els entorns naturals i, més concretament, les petjades que deixen quan trepitgen el terra.

Ja veureu que algunes són petjades superficials, d’altres són petjades més profundes, i algunes altres, amb prou feines són un rastre lleu que s’esvaeix de seguida... En tot cas, les petjades són moviment i el moviment és vida.

Així, cada animal estarà representat amb la seva pròpia música i el seu propi moviment, convertit en una dansa que es balla al so del piano. Durant prop de mitja hora, us veureu transportats i transportades a un món ple de música i de coreografies inspirades en els moviments dels animals.

Ja veureu que l’espectacle fa servir efectes visuals i sonors, i recursos visuals i tàctils, de manera que, a més d’una proposta per veure i escoltar, aquest Petjades és, també una experiència sensorial per a públics familiars.

Si voleu introduir els nens i nenes en un món de dansa i moviment, Petjades és una molt bona manera de fer-ho. Veniu a veure l’espectacle, però abans consulteu al web de L’Autèntica tota la informació sobre les representacions.

Data de publicació: Dimecres, 24 Abril 2024
  • Comparteix