Tornar

Un objecte que simula un luxós envàs de perfum serveix d'imatge per anunciar les representacions

El desig, a escena a l'Antic Teatre

Heu pensat alguna vegada en la naturalesa del desig? Quines coses volem i per què les volem? Un performer us respon des de l'escenari de l'Antic Teatre.

Søren Evinson és un investigador de l'escena que utilitza en les seves creacions el cos, la paraula, el cant i els objectes més diversos i que ara torna a portar a l'escenari de l'Antic Teatre Just Desire, un muntatge sobre el desig que vol esdevenir en si mateix... l'objecte del nostre desig.

El responsable de la proposta és un artista barceloní que va estudiar a l'Institut del Teatre i, després, va estar estudiant performance a la Universitat de Londres i treballant a la capital britànica, abans de tornar a la nostra ciutat i començar a portar als escenaris un seguit de muntatges que analitzen aspectes diversos de la cultura contemporània.

Aquest cop, Evinson ho fa presentant-nos una performance que vol ser brillant i suau com un objecte de luxe: com un telèfon dels bons, com un perfum sofisticat, com el cotxe més ràpid del planeta... Un seguit de fantasies que són un pur deliri us parlaran sobre el desig que desperten objectes com aquests i molts altres i, en endinsar-se en els imaginaris més comuns de la cultura dels nostres dies, us farà pensar en quins són els orígens dels nostres desitjos (i els del veí o veïna) i en què és el que volem realment.

La proposta, amb dramatúrgia de Florine Lindner, té música a càrrec de Triim i Dani Papell i constitueix la darrera proposta fins ara (va estar programada a l'última edició de Dansa Quinzena Metropolitana) d'un artista que ja ens havia regalat propostes com A Nation is Born in Me, estrenada al Grec 2019 Festival de Barcelona.

Si voleu reflexionar sobre què és el desig i com i perquè desitgeu les coses que desitgeu, veniu a veure Just Desire, però abans consulteu al web de l'Antic Teatre tota la informació sobre les representacions.

Data de publicació: Dimarts, 07 Desembre 2021
  • Comparteix