Tornar

Albert Bello
Marian Barahona
David Giorcelli Trio

El jazz sona a Can Deu

Els concerts s'acompanyen de converses que els posen en context i la programació també inclou tres diàlegs musicats.

Sergi Sirvent Trio, David Giorcelli Trio i Big Dani Pérez & Alberto Bello Quartet són només alguns dels noms que aquesta tardor sonaran al Centre Cívic Can Deu, en el marc del cicle Dijous Jazz. En total la programació la formen set concerts, tots amb converses complementàries per posar els recitals en context. També hi ha tres diàlegs musicats.

El cicle va arrencar el 29 de setembre amb l'actuació de l'experimentada formació August Tharrats Trio, i seguirà el 20 d'octubre amb Sergi Sirvent Trio. Sirvent és un prolífic pianista i compositor que es mou en els més diversos i heterogenis projectes, i en aquest cas mostrarà la seva versió més jazzística acompanyat d'Horacio Fumero al contrabaix i David Xirgu a la bateria. Una setmana més tard actuarà David Giorcelli, un dels màxims exponents del nostre país pel que fa al piano blues i boogie woogie; es presentarà en formació de trio, amb Little Jordi al contrabaix i Albert Escudero a la bateria. Ja al mes de novembre, a l'escenari hi pujaran Marian Barahona Trio (dia 10) i Edu Introcaso & The Truetones (dia 14). El darrer mes de l'any mostraran les seves propostes jazzístiques Big Dani Pérez & Albert Bello Quartet (dia 1) i Marc Ferrer Trio (dia 15).

Pel que fa als diàlegs musicats, després del que ja va oferir August Tharrats el 27 de setembre, el dia 8 de novembre serà el torn de Marian Barahona, i el 29 del mateix mes d'Albert Bello. Aquests diàlegs es podran seguir en línia a les xarxes socials del Centre Cívic Can Deu.

Més informació i entrades, aquí.

Data de publicació: Dijous, 13 Octubre 2022
  • Comparteix