Tornar

Disseny contra el malbaratament alimentari

Disseny contra el malbaratament alimentari

Taula rodona per fomentar l’aprofitament d’aliments des del disseny

La majoria de problemes i reptes tenen múltiples solucions i diverses maneres d’abordar-los. I amb aquest plantejament el Museu del Disseny, en el marc de l’exposició ‘Tapas. Spanish design for food’, ha organitzat una taula rodona en què es plantejaran respostes al malbaratament alimentari des del món del disseny.

Serà el dimecres 19 d’abril i comptarà amb la presència de Paco Muñoz, vicepresident de la Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA), Juan Marcos de Miquel, iniciador del projecte Nevera Solidària a Catalunya, Josep Tejedo, director general de Mercabarna, Bernat Benito xef executiu de Gastrofira, i Mireia Barba, responsable del projecte Espigoladors.

Cadascun dels ponents explicarà de quina manera afronta aquest problema des de l’entitat que representa. I la trobada també servirà per presentar les iniciatives sorgides del taller ‘Disseny per l’aprofitament els aliments’, organitzat pel Foment de les Arts i el Disseny (FAD) i en què 29 estudiants d’escoles d’arts plàstiques i disseny barcelonines estan desenvolupant solucions multidisciplinàries per repensar quin ús es por fer de la sobreproducció d’aliments. Museu del Disseny - Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38

L’accés a la taula rodona és obert i gratuït, però l’aforament és limitat.

 

Data de publicació: Dimarts, 18 Abril 2017
  • Comparteix