Tornar

Fotografia del grup Locos de Atar.
Fotografia del grup El Mismo.

Doble ració de música pop a l’Almo2bar

La sala de música de la plaça d’en Joanic acull els grups El Mismo i Locos de Atar que faran un concert el 30 de setembre. 

Us agrada el pop i cerqueu un pla per dissabte al vespre? Aleshores, no us perdeu la proposta que ofereix Almo2bar. La mítica sala us espera amb un concert doble, amb la presència a l’escenari dels grups Locos de Atar i El Mismo. Podreu descobrir en directe les cançons d’aquestes dues bandes el 30 de setembre, a les 20.30 h. 

El grup d’Alacant de pop alternatiu, Locos de Atar, està configurat pels benidormers Juan Mi (veu i baix), Jesús (guitarra i cors) i Edu (bateria). La formació va tornar als escenaris l’any 2018 i, des d’aleshores, ha continuat amb el projecte musical. Durant el concert, podreu cantar temes d’enguany, com el single Mundo Inventado o Instantes. Però, aquests no seran els únics, així que ben segur gaudireu de les tres cançons de l’EP Vita (2022) o èxits com Sonrisas (2022) i Que tiemble tu mundo (2021) que, respectivament, acumulen més de 290.000 i 368.000 reproduccions a Spotify. 

Però la nit no acabarà aquí, ja que tindreu l’oportunitat de conèixer el duet barceloní El Mismo, un grup de música indie pop-rock format per Jose Masegosa, també conegut com a “Mase”, (veu i guitarra) i Oscar García-Bragado (guitarra). Els dos músics durant vuit anys van compondre i tocar cançons plegats per al Canal 69 i, a partir d’aquí, van decidir formar aquest nou projecte amb lletres suggerents que beuen d’estils diferents. A l’espectacle, descobrireu els temes més recents com Lo mejor de mí (2023), 2000 vidas (2023), Evolución (2022). A més, enguany han tret el tema Lejos de Acá amb el grup argentí La Mississippi, que actualment suma més de 40.000 reproduccions a la plataforma musical. 

Per tancar el mes de setembre amb música pop, no dubteu a gaudir d’un vespre acompanyats dels grups Locos de Atar i El Mismo, tota una oportunitat per conèixer-los. Serà a la sala del carrer Bruniquer, dissabte 30 de setembre, des de les 20.30 h fins a les 23 h. El preu de l’entrada és de 10 € (anticipada) i 15 € (taquilla) i, si voleu comprar-les, podeu fer-ho des de la pàgina web de la sala Almo2bar.  

Data de publicació: Dijous, 21 Setembre 2023
  • Comparteix