Tornar

Una imatge d'una de les sessions celebrades a la Sala Apolo

Dolços, flors i molts colors a la festa Bresh de la Sala Apolo

El recinte de Nou de la Rambla acull una nova edició d'una festa que encadena grans èxits i posa el públic a ballar sense concessions.

Si us quedaríeu a viure a la pista de ball i us fascinen els hits d'estils que van des del pop i l'electro fins al reggaeton, prepareu-vos perquè, tots els dimecres, la Sala Apolo acull les festes Bresh, unes celebracions plenes de sorpreses que faran més que posar-vos a ballar.

Us estem parlant sobre unes festes nascudes a l'Argentina l'any 2016 que es van convertir en tot un esdeveniment al país sud-americà que aplegava artistes, actors i personalitats de la nova generació de la cultura argentina actual. Amb el temps, la fórmula es va anar expandint, primer per l'Amèrica Llatina i ara ja, per Europa i el món sencer.

"La festa més bonica del món" és el lema d'una celebració que posa l'accent en la música, s'ocupa d'omplir les pistes de ball amb els temes més ballables i coneguts dels estils més diversos i que, especialment, se centra en el tracte a les persones, sempre a la recerca d'un ambient segur, còmode i familiar. Rosalía, Nathy Peluso o C. Tangana han estat ja en unes festes que se celebren fins i tot a Los Angeles i a Nova York.

La festa Bresh arriba a Barcelona amb moltes sorpreses que s'adrecen al sentit de l'oïda, és clar, però també a la resta de sentits. I és que aquesta és una festa amb gust (dolça, pel que diuen) i amb vius colors, plena de flors, destinada a estimular els cinc sentits dels i de les assistents.

Si voleu ballar sense parar amb temes d'avui, de quan éreu uns nens i nenes o de quan éreu adolescents, us esperen a la festa Bresh, cada dimecres, a la Sala Apolo

 

Data de publicació: Divendres, 12 Agost 2022
  • Comparteix