Tornar

Els dos artistes retratats mirant-se l'un a l'altre davant d'un mur pintat de dos colors

Dos músics i una cançó

Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves protagonitzen una actuació conjunta del cicle Curtcircuit.

Fa més de 35 anys que Lluís Gavaldà està al davant d'una de les formacions més conegudes de la història del pop-rock en català, Els Pets. Ara repassa les cançons que l'han marcat. No només a ell, sinó també a un company de projecte artístic, Joan-Pau Chaves, amb qui el diumenge, 28 de maig, presenta l'espectacle Sona la cançó.

El concert forma part del cicle Curtcircuit, amb el qual l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) garanteix la vitalitat dels petits i mitjans escenaris musicals de tot Catalunya.

Des d'aquests escenaris que tants cops han acollit Els Pets al complet, ara podem gaudir d'una proposta diferent, en la qual el cantant i guitarra Lluís Gavaldà i el pianista, baixista, compositor, arranjador i director musical Joan-Pau Chaves actuen en acústic i repassen les seves cançons, però també moltes d'altres artistes que han marcat la trajectòria de tots dos músics.

Això és un viatge per un món de melodies, un homenatge a la màgia inexplicable d'un seguit de cançons que ells no només versionen en escena, sinó que també amaneixen amb anècdotes i vivències.

Serà una bona manera de repassar una vida de cançons que d'una manera o d'una altra li han tocat el cor a tothom i de compartir un cop més una vetllada amb dos grans músics: un artista de Constantí, a Tarragona, que es va convertir en una de les veus més escoltades del rock català i que amb els anys ha apostat per un pop d'autor sofisticat i el seu còmplice i amic Joan-Pau Chaves, a qui segur que coneixeu com a artista amb una carrera pròpia i com a director musical de programes de tant d'èxit com Oh Happy Day (TV3), entre altres.

Si no us voleu perdre una vetllada íntima amb dos grans noms de la música del nostre país, veniu a escoltar Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves a La Deskomunal, però abans consulteu al web d'aquest espai de Sants tota la informació sobre el concert.

Data de publicació: Dimecres, 24 maig 2023
  • Comparteix