Tornar

Fotografia de l’espectacle “Camille”, de la companyia La Frenetika.

Dotze propostes teatrals pugen a l’escenari del Teatre del Raval

La 26a Mostra de Teatre de Barcelona presenta espectacles perquè descobriu el talent emergent en l’àmbit de les arts escèniques.

Cerqueu noves veus dins l’escena teatral? Aleshores, no us podeu perdre la cita que comença l’1 de maig amb la Mostra de Teatre de Barcelona, en què podreu explorar el talent de les companyies emergents, una oportunitat per a les noves creacions perquè exposin la creativitat davant del públic. Fins al 5 de juny, teniu temps de descobrir aquestes propostes amb un conjunt de dotze espectacles. 

Les obres escollides per aquesta edició presenten històries úniques, ja que els artistes han creat experiències que exploren noves perspectives sobre la vida i la societat. Enguany, l’espectacle inaugural és Camille, de la Cia. La Frenetika; seguit per Pandora el musical, de la Cia. Nyx Artem; La coronel ocell, de la Cia. Estrèpit Teatre; i Estimada mort, de la Cia. La Dorotea

També podreu descobrir el muntatge teatral Cançons amb trementina, de la Cia. L’ERA & Les Candidates; ¡Hay que ver cómo resisten los árboles!, de la Cia. La Vertebral; L’últim dia de l’home gos, de la Cia. La mala companyia; i Escritoras, de Cia. Maracaibo teatro

Clouran el maig les obres Un quadre, una paret, una piscina, de la Cia. La Bombeta C. T. i Homes que estimen, de la Cia. Cambia el cuento. Però la mostra encara no haurà acabat, ja que el mes de juny s’hi presenten dues obres, La Cari Cia. amb La roda de la felicitat i la Cia. RedEye amb Desig sota els oms.

La Mostra de Teatre de Barcelona ofereix una oportunitat per promocionar els espectacles fruit del talent jove dins del panorama teatral del país. Les companyies seleccionades els presenten al Teatre del Raval i, després, l’espectacle guanyador formarà part de la programació estable. 

Aquesta és una plataforma imprescindible pels professionals del sector i les companyies, per protegir espectacles de creació pròpia i afavorir la recerca de nous llenguatges. La mostra va iniciar el recorregut l’any 1996 i el 2021 van fer una aturada, però, ara tornen per oferir un espai en què les arts escèniques dels nous talents tinguin un aparador.

Aprofiteu per gaudir de les propostes innovadores i emergents d’aquesta dotzena d’espectacles que es presenten a la Mostra de Teatre de Barcelona. El preu de l’entrada general és de 12 € i les funcions es faran a les 20 h, des de l’1 de maig fins al 5 de juny. Si voleu comprar l’entrada, podeu fer-ho des de la pàgina web de Teatre del Raval.

Data de publicació: Divendres, 26 Abril 2024
  • Comparteix