Tornar

Els tres integrants de la companyia amb camisetes de ratlles en un moment de la representació

L'efecte papallona inspira un muntatge teatral al Tinta Roja

El col·lectiu escènic The Modestos protagonitza un espectacle d'improvisació que porta a l'escenari l'anomenat "efecte papallona".

Sabeu aquell principi que diu que una papallona, en batre les ales, pot acabar desfermant una tempesta a l'altra banda del planeta? Doncs aquest principi és el que guia l'espectacle improvisat Líneas paralelas i que el dissabte, 3 de desembre, al Tinta Roja, promet fer-nos pensar en com hauria canviat tot plegat si...

Defensen en escena la proposta The Modestos, una companyia integrada per una actriu i dos actors que construeixen un muntatge teatral sense saber molt bé què passarà... fins al moment que surtin a escena. I és que, ja se sap, que una cosa porta a l'altra i cada decisió que prenem ens condueix a un destí diferent.

Aquest muntatge és la demostració pràctica de l'efecte papallona. Ajudeu els actors i l'actriu d'aquest muntatge a triar una possibilitat i, en funció de les vostres eleccions, acabareu veient un espectacle o un altre.

Sí, el muntatge parla de fet, amb exemples pràctics, sobre les decisions que prenem i les conseqüències que acaben tenint en la nostra vida. I si haguéssiu anat a viure en un altre país? I si haguéssiu estudiat una matèria diferent d'aquella amb la qual us esteu guanyant la vida? Aquí podreu explorar les diverses línies paral·leles que s'obren amb cada elecció que fem.

L'humor, però també la reflexió, són elements fonamentals d'un muntatge que es pregunta de mil maneres què hauria passat... si en cert moment haguéssim fet una altra tria que ens hagués col·locat en un món i una situació diferents dels que vivim.

Si voleu que us parlin sobre l'efecte papallona en un muntatge de teatre improvisat, veniu a veure The Modestos, però abans consulteu al web del Tinta Roja tota la informació sobre l'espectacle.

Data de publicació: Dimecres, 30 novembre 2022
  • Comparteix