Tornar

El món delirant d'Íñigo Navarro, a la Galeria Contrast

8-12-2015 L'artista madrileny Íñigo Navarro mostra fins al 23 de gener a la Galeria Contrast les obres que formen l'exposició Remontando el Ebro hasta Andorra. Si us recorden els clàssics, no és casualitat.

 

Aquest artista mostra en la seva primera exposició a Barcelona uns olis que potser a primer cop d'ull evoquen escenes de grans mestres de la pintura però que, vistes de prop, mostren un món delirant i surrealista. I és que Navarro vesteix la figuració més clàssica d'una capa de postmodernitat on no hi falta l'humor.

Amb una relació directa amb l'actualitat política a Catalunya, les obres ironitzen a partir de tòpics diversos (a la imatge, Castellers Indoor) i prenen com a excusa un discurs elaborat a partir del personatge fictici d'un dentista de Badalona, de nom Barrufet.

Obres com Amantes de los rovellons ante vestigios aztecas o El insidioso pasado de un viajante de Vic són tota una invitació a mirar-se l'actualitat catalana amb els ulls de l'art i, per què no, de l'humor. Una passejada pictòrica que ens porta del seny a la rauxa. 

 

Remontando el Ebro hasta Andorra

Dia: fins al 23 de gener

Espai: Galeria Contrast 

Preu: Entrada lliure 

Més informació, clicant aquí 

 

 

Data de publicació: Dimarts, 08 Desembre 2015
  • Comparteix