Tornar

Retrat en blanc i negre del DJ extremeny amb els ulls tancats i vestint una camisa de quadres

Electrònica avançada per als ulls i les orelles al 'Celobert Festival'

Una trobada dedicada als sons electrònics avançats i experimentals i a les projeccions visuals celebra el dissabte, 26 d'octubre, la cinquena edició al Centre Cultural Albareda, que s'omple de directes i tot d'activitats alternatives.

El Celobert Festival pren la forma d'unes jornades que, fins ara, s'havien celebrat a la Biblioteca Agustí Centelles, a l'Esquerra de l'Eixample, però que enguany canvien d'ubicació i s'instal·len en un espai amb més dotació tècnica per tal de seguir explorant els aspectes més moderns i menys coneguts de l'electrònica barcelonina, bé s'adreci al sentit de la vista o bé al de l'oïda.

Projectes personals, músiques estranyes, imatges impossibles d'etiquetar.... Tot ho trobareu en aquesta cita amb l'experimentació electrònica durant la qual, però, també hi haurà xerrades i activitats relacionades amb la pintura o la fotografia.

El programa de la festa inclou grans noms de l'electrònica i l'audiovisual del moment com ara el d'Arcanoid (alter ego del madrileny Luis Cantalapiedra, també conegut com a DJ Muerto) que oferirà un directe acompanyat de Xarlene Visuals o bé el músic extremeny defensor del vinil i el món analògic Trømmel (a la foto), un DJ instal·lat a Madrid que és tot un especialista en sons experimentals, Intelligent Dance Music, dub i techno, i que estarà acompanyat d'un xou visual de Mario Abadia. Estrain (és a dir, Spear i Javier Cyklos) presentaran per la seva banda un projecte audiovisual en el qual han treballat conjuntament amb Edmundo García i Ari Shiny.

Però en aquest festival, l'esperit avantguardista s'estén fins a les arts més diverses, d'aquí que també hi hagi espai al Celobert per a projectes com Littio X, en el qual Alicia García Núñez i Angela Gemio combinen la poesia i l'art sonor; o bé per a les experiències de pintura en directe de l'asturià Pedro Rico, que projectarà en temps real les seves creacions de manera digital. Finalment, Kiko R-D porta al festival la seva exposició a l'aire lliure aRDe.

No us perdeu, finalment, les xerrades incloses al Celobert Festival, durant el qual es parlarà de la indústria musical amb convidats com ara Pelacha Dejota, Dave Bridge, Victor Martinez (Error Etica) o The Zenobit3 aka Sumerian Slave.

Si us fascinen les propostes experimentals, us trobareu com a casa al Celobert Festival. Abans de venir, però, consulteu tota la informació que necessitareu al web del Centre Cultural Albareda.

 

Data de publicació: Dilluns, 21 Octubre 2019
  • Comparteix