Tornar

La silueta del DJ retratat a contrallum mentre manipula els plats

Electrònica i música en viu a la terrassa

Les Sessions Buenas Tardes Pulitzer animen els vespres de finals de setembre amb música en directe i actuacions de DJ.

Una terrassa situada al centre de la ciutat, la de l'Hotel Pulitzer, posa la banda sonora a un setembre que se'ns escapa amb una programació oberta a la ciutat i dedicada a descobrir-nos bons músics i a fer-nos ballar amb alguns dels grans noms de les cabines barcelonines. Fins al 30 de setembre, tothom a ballar.

Haureu de fer reserva abans de venir, però un cop us haureu assegurat la plaça, ja podeu gaudir de propostes de qualitat de les Sessions Buenas Tardes Pulitzer com la del dimecres, 20 de setembre, quan The Last Concorde, és a dir, els germans badalonins Jordi i Xavier Godàs, protagonitzin una sessió en la qual no faltaran els sintetitzadors, les bandes sonores de films de John Carpenter, algun extraterrestre menjant llangardaixos ni moments dedicats a la sèrie Stranger Things. Pareu atenció, que són els reis de l'escena retrowave local.

El divendres, 22, serà el moment del set de DJ de Will Sage, un artista entre les cabines de Barcelona i Londres que punxa, segons el dia, des de new jack swing, fins a disco, passant per ritmes electrònics com el house i el techno. L'endemà, dissabte, 23, serà el moment de suar a la pista amb la sessió, sempre orientada al ball, d'Alexander Gross, amant de ritmes com electro, el dubstep, el bass, o fins i tot el juke o el jungle.

Preferiu rumba barcelonina underground i sons llatins? Doncs el 24 de setembre (diada de la Mercè) us esperen els integrants de la New Sabrosura Band, pura herència llatina, diuen ells mateixos, amb concepte i sabor.

La setmana següent és la de Bernie Ray (dimecres, 27), un músic que heu vist cantant en concursos televisius, però que també s'ha endinsat en el món dels DJ i ha fet d'MC, però també d'Isa Enes (dijous, 28), una artista de les Açores que incorpora una gran diversitat de gèneres electrònics en les seves sessions. El divendres, 29, tindreu a la cabina el DJ Clap Kent. I, el dissabte, 30 de setembre, tot s'acaba amb un convidat de luxe, un DJ Kosmos (a la foto) que és un dels grans de l'escena de club barcelonina i que és resident de les principals pistes de ball de la ciutat.

Si voleu que us facin ballar sense parar per acomiadar el que queda d'estiu, veniu a les Sessions Buenas Tardes Pulitzer, però abans consulteu en aquest enllaç tota la informació al respecte.

Data de publicació: Dimarts, 19 Setembre 2023
  • Comparteix