Tornar

Activitats en homenatge a Enric Miralles

Les facetes de Miralles

La Fundació Enric Miralles impulsa un homenatge a l’arquitecte, ja que el passat 2020 es van complir 20 anys de la seva mort.

La Fundació Enric Miralles, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, han posat en marxa ‘MIRALLES’, un programa d'exposicions i activitats que us mostra el llegat que l'arquitecte va deixar. Així, se li ret homenatge a les seves diferents facetes com a creador: arquitecte, dissenyador, fotògraf i professor, oferint una mirada polièdrica i personal de la seva trajectòria. El programa està comissariat per Benedetta Tagliabue i Joan Roig i "no només vol recordar la figura humana i professional d'Enric Miralles, sinó també mantenir viu l'esperit del visionari, de l'experimentalista com a forma de treballar i de veure el món, i deixar el seu llegat també per a les futures generacions", com subratlla Tagliabue.

Aquest abril s’inauguraran tres de les exposicions que formen part del programa, la primera de les quals serà al Saló del Tinell del 15 d’abril al 4 de juliol. És l’exposició ‘MIRALLES: A quarts de quatre...’ sobre el Miralles arquitecte, centrada en quatre projectes construïts i referents de l’arquitectura moderna europea, i que a més representen una fita a la seva vida. El mateix dia s’inaugurarà al Centre d'Arts Santa Mònica l’exposició ‘MIRALLES. Photos & Collages’, que recull peces que conformen una de les maneres d’expressar-se de Miralles molt indentificativa. Aquesta la podreu visitar fins al 30 de juny. Per últim, a la Fundació Enric Miralles s’inaugurarà el 26 d’abril la mostra ‘MIRALLES. To be continued...’, que mostrarà la feina que s’ha fet a l'estudi d'arquitectura Miralles Tagliabue (EMBT) en els últims anys sense la seva presència i que podreu visitar fins al 30 de desembre.

El programa també inclourà activitats en altres formats, com xerrades i debats. Trobareu tota la informació sobre l’homenatge, que seguirà durant el 2021, en aquest web.

Data de publicació: Dimecres, 14 Abril 2021
  • Comparteix