Tornar

Fotografia dels rostres de les actrius de la companyia The Feliuettes.

Existeix l’amor avui dia?

The Feliuettes presenten Amor a mort, una comèdia amb música en directe, a El Maldà.

Ha mort l’amor? The Feliuettes indaguen sobre aquesta i altres reflexions entorn de l’amor a la comèdia Amor a mort en què la música té un paper protagonista. A partir del 22 d’agost, podeu gaudir d’una estona plena d’humor i ironia mentre que us endinseu en aquesta temàtica tan complexa i universal, al teatre El Maldà

La companyia The Feliuettes està formada per les actrius Laia Alsina i Riera, Maria Cirici i Laura Pau (a la imatge, fotografia de Sergi Panizo) que interpretaran les muses de l’amor damunt de l’escenari. Les actrius exploraran i repensaran l’amor en un sentit ampli des de múltiples  perspectives, tot i la seva complexitat. A més, posaran en dubte si és possible creure en l’amor en l’actualitat i examinaran com els éssers humans es compliquen les situacions (i les existències), especialment dins d’aquest àmbit que afecta tothom. Malgrat això, les muses no ho abordaran d’una manera dramàtica; ben al contrari, s’hi aproximaran des del riure, el cant i la diversió. 

La direcció del cabaret és a càrrec d’Eu Manzanares que també ha fet espectacles com Nessun Dorma (2023), a la Sala Beckett o Frank (2021), al Teatre Lliure. Quant a la música d’Amor a mort, la composició és a càrrec de Gerard Sesé, Ariadna Cabiró i Arnau Tordera, mentre que el piano comptarà amb la presència a cada funció amb Modesto Lai. Els textos de l’obra són de Xavi Morató, Mireia Giró, Adriana Segurado, Eu Manzanares, Laura Pau i Laia Alsina Riera.

Voleu viure un vespre acompanyats de les muses de l’amor per riure sobre una de les temàtiques més universals? No deixeu escapar l’oportunitat d’assistir a El Maldà, des del 22 d’agost fins al 24 de setembre. Durant 70 minuts, podreu gaudir de l’espectacle en català de The Feliuettes, que es representa de dimarts a dissabte a les 20 h i diumenge a les 19 h. Cal destacar que el 20 de setembre hi haurà una funció especial destinada a les persones amb discapacitat auditiva i visual, amb sobretitulació i autodescripció. Pel que fa al preu de l’entrada, varia segons el dia de la funció, oscil·la dels 16 € als 20 €, i podeu comprar-les des de la pàgina web d’El Maldà.

Data de publicació: Dilluns, 14 Agost 2023
  • Comparteix