Tornar

Cartell de l’obra ‘La noche de los muertos vivientes ¡Live!’.

Una experiència zombi terroríficament divertida

L’obra La noche de los muertos vivientes ¡Live!, dirigida per Roger Julià, és idònia pels incondicionals del terror i la comèdia, amb funcions fins al 5 de novembre. 

Creieu que podríeu sobreviure a una apocalipsi zombi? Aquesta és la situació a la qual han de fer front els personatges de l’obra La noche de los muertos vivientes ¡Live!, dirigida per Roger Julià. L’objectiu principal serà trobar una forma de sortir indemnes de l’amenaça letal que representen els morts vivents. Malgrat el perill i el terror evident, viureu una nit plena de diversió al Teatre Condal, amb funcions des del 22 de setembre al 5 de novembre. 

El muntatge és idoni per als fanàtics del terror i la comèdia, un espectacle amb efectes especials, música, sang i… moltes riallades. Us endinsareu en la història d’un grup d’estranys que han d’amagar-se en una granja per protegir-se d’una multitud de morts vivents i zombis famolencs que els volen atacar. Sobreviure no els serà gens fàcil, ja que hauran de fer front a diferents reptes i desafiaments. A més, a causa de les respectives personalitats i els interessos particulars de cadascú sorgiran múltiples problemes. Per tant, el treball en equip per mantenir-se vius serà complicat. El repertori d’intèrprets sobre l’escenari estarà format per Víctor G. Casademunt, Roger Julià, Mercè Martínez, Malcolm McCarthy, Alèxia Pascual, Jordi Soriano, Míriam Tortosa i Nesa Vidaurrázaga.

L’espectacle es basa en la pel·lícula Night of the Living Dead (La nit dels morts vivents), dirigida per George A. Romero l’any 1968. No obstant això, la funció que ha adaptat Daniel Anglès del text de Night of the Living Dead Live, escrit per Christopher Bond, Dale Boyer i Trevor Martin, creat per Christopher Harrison i Phil Pattison, va més enllà de la recreació i celebra la història del film i la seva influència dins del gènere. A més, la producció que veureu és l’única que han autoritzat oficialment els hereus del director. 

La noche de los muertos vivientes ¡Live! us farà gaudir d’una obra que es mou entre els límits del terror i la diversió, un homenatge a la icònica pel·lícula de terror. Així doncs, no dubteu a visitar l’espectacle del 22 de setembre al 5 de novembre. Els horaris de l’obra són dijous a les 20 h i divendres, dissabte i diumenge a les 17 h i a les 20.30 h. El preu de les entrades oscil·la entre els 50 € i els 22 €, més despeses de gestió (el preu de l’entrada varia segons el grau d’immersió dins l’espectacle). Si voleu comprar-les, podeu fer-ho des del web del Teatre Condal.

Data de publicació: Divendres, 15 Setembre 2023
  • Comparteix