Tornar

Obra d'Elena Del Rivero exposada a la Galeria Senda

Un homenatge a la vida i obra de Lawrence D. “Butch“ Morris

L'exposició Love Song, d'Elena del Rivero, arriba a la Galeria Senda.

Especialitzada en paper i pintura, l'obra d'Elena del Rivero s'inspira en la vida quotidiana. Encara que és valenciana, viu i treballa a Nova York des de 1991. Es tracta d'una artista multidisciplinària, amb gran renom, que ha exposat en les principals galeries i museus, amb col·leccions en el MACBA (Barcelona), The Metropolitan Museum of Art o el Museum of Modern Art; aquests dos últims, a Nova York.

Ara, ens presenta l'exposició Love Song, a la Galeria Senda. Es tracta d'una mostra dedicada al músic i compositor americà de jazz contemporani Lawrence D. "Butch" Morris i és tot un homenatge a la seva vida i obra. De fet, la seva música s'integra i podrà escoltar-se durant el recorregut per les diverses sales, en les quals es presenta una àmplia selecció de la seva obra, que mostra la que sempre ha estat la seva línia d'actuació: una gran admiració per la vida i les experiències que ens enriqueixen.

La seva obra es basa en dos elements que interactuen. Fa referència tant al concepte col·lectiu de pèrdua com a l'àmbit personal. Una pèrdua que l'artista va sentir especialment quan el seu estudi va ser destruït durant els atacs a Nova York l'11S. La mostra inclou els 30 collages-assemblages fets amb els fragments de les pintures que l'artista va rescatar d'aquest taller. Aquestes obres formen part de l'etapa coneguda com a Arxiu de la Pols. Un altre dels muntatges és Letters from Home. Es tracta d'una experiència en la qual l'artista ens situa en una cuina, que és la base d'un muntatge a base de draps de cuina i pintures en diversos estadis de desenvolupament.

Altres obres estan vinculades a dues col·leccions molt representatives de la seva evolució artística: Cartes a la Mare (sobre la base de teles, brodats i pintures) i Fragments of my Ruin, una instal·lació que reflecteix les seves principals inquietuds ètiques i estètiques.

L'accés a aquesta exposició és gratuïta.

Data de publicació: Dijous, 26 Gener 2023
  • Comparteix