Tornar

Autoretrat de l'artista Jose Luis Corella.

Una evolució pictòrica lligada a la vida

El MEAM Museum de Barcelona presenta l'obra de l'artista Jose Luis Corella.

José Luis Corella és un artista pluridisciplinari. Va estudiar Belles arts en la Facultat de Sant Carles de València, i es va especialitzar en dibuix i pintura. També va estudiar restauració, gravat i escultura (talla en pedra).  

Les seves obres s'han exposat en museus i fires d'art a tot el món, i ara el MEAM, Museum de Barcelona, especialitzat en art contemporani, li dedica una completa exposició, que s'inaugura el pròxim 12 de gener i podrà visitar-se fins al pròxim 16 d'abril.

Aquest autor treballa de clars a foscos, mantenint el color el més net i vibrant possible. Ell mateix no es considera que tingui un estil definit, mai l'ha buscat. El que el diferencía són els seus temes. Una evolució pictòrica lligada a la seva intensa evolució vital. El seu interès per una gran varietat de temàtiques, a mesura que ha madurat en edat i estils, ha variat la perspectiva de la seva obra, sempre influenciada per la seva família, amics i el seu entorn. L'autor descriu el que l'emociona i és capaç de comprendre.

En 2008, 2009 i 2015 les seves obres Metamorphosis, Imagini i Juanito, respectivament, van ser seleccionades en el concurs BP Portrait Award de Londres, i va guanyar el vot popular en les tres ocasions.

El MEAM és un museu viu, que a més d'exposicions, organitza concerts, teatre, cursos de pintura i escultura i tallers per a nens, entre moltes altres activitats, per la qual cosa, a més de descobrir la trajectòria de Corella a través de les seves obres més representatives, ha preparat dues activitats alternatives: el mateix dia de la inauguració de l'exposició s'ha organitzat un concert en el qual actuaran la soprano Dominika Zamara i el guitarrista Hernán Navarro

I amb motiu d'aquesta exposició, l'artista participarà en un taller del 24 al 27 de gener, en el qual ajudarà els participants a expressar la seva creativitat en la forma que millor s'adequa al seu estil. L'alumne treballarà sobre una imatge fotogràfica pròpia, i podrà triar el tema que més li interessi.

Les entrades per a aquesta exposició poden adquirir-se des d´aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 03 Gener 2023
  • Comparteix