Tornar

Exposicions virtuals al web del Museu del Disseny

El Museu del Disseny, a casa

Des del web del Museu podeu visitar les exposicions de manera virtual.

Moda, ceràmica, mobiliari... Això i molt més és el que podreu trobar al web del Museu del Disseny, gairebé una desena d’exposicions virtuals per recuperar moltes de les mostres que van tenir lloc l’any passat. Si us interessa la moda, podeu visitar ‘El cos vestit’, un viatge per la història segons la vestimenta de cada època on veureu com aquesta influïa sobre l’aparença i la importància que hi tenia. També podeu fer un recorregut per ‘Distinció’, una evolució de la fotografia de moda, des que es va iniciar a principis del segle XX fins a l’actualitat. Si sou més de mobiliari, la vostra exposició és ‘La corba màgica’, una selecció de peces d’èpoques diferents però que tenen un element en comú: la corba.

Els amants de la ceràmica també trobareu més opcions. Per exemple, podeu revisitar ‘Rajoles i oficis’, una mostra de les rajoles de ceràmica amb representacions dels oficis més rellevants d’entre els segles XVII i XIX, o ‘La cursa de braus’ i ‘La xocolatada’, un recorregut per dues peces singulars de l’exposició ‘Extraordinàries!’. A ‘Plats del dia’, trobareu peces de ceràmica contemporània i d’autor, i a ‘En construcció. Ceràmica i arquitectura’ descobrireu els usos i funcions de la ceràmica arquitectònica.

Tot això ho trobareu a l’apartat ‘Exposicions virtuals’ del web, on també podreu fer una visita per les exposicions permanents del Museu.

Data de publicació: Dimarts, 13 Abril 2021
  • Comparteix