Tornar

Cartell de 'Lola, el musical' en què es pot veure la silueta del rostre de Lola Flores.

Una faraona a l’escenari del Teatre Apolo

Lola, el musical us farà reviure les cançons d’un mite de la música espanyola amb vint funcions programades fins al 24 de setembre. 

El geni de l’artista Lola Flores ha pres possessió del Teatre Apolo, on cada nit reviu per una estona una de les figures més emblemàtiques del flamenc, la cançó popular i la cultura espanyola. Podreu submergir-vos en la vida de l’artista mentre escolteu algunes de les cançons més icòniques del seu repertori. Totes sonen a Lola, el musical, del 31 d’agost al 24 de setembre.

L’espectacle, que actualment fa una gira per l’Estat, és un homenatge a la cantant de temes com A tu vera amb motiu del centenari del seu naixement. Us permetrà rememorar i conèixer la trajectòria de l’artista, però també un vessant més personal, per mitjà de les seves cançons. El muntatge recrea el període dels anys 50 i 70, una època convulsa de la història d’Espanya, i podreu gaudir d’un recorregut pels moments crucials de la vida de Lola Flores, amb les passions i les anècdotes més divertides. 

Entre els personatges del musical, el que representa a Antonio González Batista, un gitano del barri de Gràcia de Barcelona, més conegut com El Pescaílla (l’interpreta l’actor Raúl Palomo), que va ser ell mateix un destacat artista flamenc, a més del marit de Lola Flores i pare dels seus fills. 

Damunt l’escenari hi haurà una trentena d’artistes més per fer-vos vibrar amb la música en directe de la flamenca, interpretada per Verónica Carmona i, pel que fa al període de la seva infància, per Cayetana Moreno. Durant aproximadament dues hores també apareixeran altres personatges, figures de l’àmbit de l’artista com el cantaor Manolo Caracol (Jesús González), Lolita (Coraíma Martínez), Antoñito (Vito Jiménez), Rosario (Naomi Santos) i Carlitos (Carlos Nosea). El musical va ser creat per Rafa Sánchez, sota la direcció teatral de Juan Ramón Utrera, la direcció musical va a càrrec de Daniel Matas i la direcció artística és responsabilitat de Pedro Centeno

Lola, el musical és una ocasió extraordinària per reviure la força i el temperament de Lola Flores i així fer un viatge per la vida de la cantant a partir de les cançons més rellevants. El Teatre Apolo és l’espai que acull la seva música del 31 d’agost al 24 de setembre, amb funcions els dijous i els diumenges a les 20 h, els divendres a les 17.30 h i els dissabtes a les 21 h. El preu de les entrades oscil·la entre els 30 € i els 45 € i, si voleu comprar-les, podeu fer-ho des del web del Teatre Apolo.

Data de publicació: Dijous, 24 Agost 2023
  • Comparteix