Tornar

"Fem rimes, fem graf": poesies i grafits amb accent femení

3-3-2016 Una dotzena de grafiteres i artistes visuals omplen els murs d'Horta-Guinardó amb les seves creacions, originades a partir d'un seguit de micropoemes creats pels ciutadans. Us esperen als carrers i places del districte del 6 al 31 de març.

 

Tot forma part d'una proposta del Districte per a commemorar el dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març. Recordeu que fa unes setmanes us proposaven escriure micropoemes que tractessin sobre el paper de les dones a la nostra societat? Doncs els millors micropoemes, d'un màxim de 200 caràcters, es converteixen ara en una obra d'art.

Cadascun dels poemes seleccionats, escrits per ciutadans i ciutadanes normals i corrents, s'haurà de convertir durant aquest mes de març en font d'inspiració per a alguna de les grafiteres o artistes que s'han afegit a la convocatòria. Cadascuna tindrà un espai on crear un grafit que tingui com a punt de partida el micropoema  en qüestió.

La llista de guanyadors i guanyadores es va donar a conéixer el passat 22 de febrer. Ara, els poemes que van escriure adoptaran una nova forma, la de les arts plàstiques i, finalment, el 22 d'abril, es lliurarà als seus autors els premis (entre 50 i 100 euros en llibres), en un acte que se celebrarà a l'Espai Jove Boca Nord.

 

Fem rimes, fem graf 

Dia: Del 6 al 31 de març

Espai: Carrers i places d'Horta-Guinardó

Més informació, clicant aquí

 

 

Data de publicació: Dijous, 03 març 2016
  • Comparteix