Tornar

L'artista retratat de primer pla entre la foscor amb la cantant que l'acompanya

Festa multidisciplinària al Convent de Sant Agustí amb Yarei Molina

Un artista multidisciplinari que crea atmosferes captivadores amb la seva música electrònica i experimental presenta l'espectacle Sunset Ablaze.

L'actuació de Yarei Molina al Centre Cívic Convent de Sant Agustí el divendres, 28 de gener, obrirà la programació d'activitats d'aquest trimestre, amb una gran festa electrònica en la qual també hi participen el compositor Carlos M. Molina, la cantant Yúleya i el VJ Vizionar.

Yarei Molina és un artista que va néixer i va passar la infantesa a Tàrrega, on va estudiar bateria, percussió i guitarra, abans d'estudiar a L'Aula de Música Moderna del Liceu, a Barcelona, aprendre producció de música electrònica a Madrid i formar-se en videomapping. Potser us penseu que no el coneixeu, però, de fet, és bastant probable que l'hàgiu escoltat tocant la bateria a la banda de post-rock Sïtrâmâ, en la formació dedicada a la improvisació Eterea o bé com a membre del col·lectiu audiovisual Telenoika. Segur que l'heu vist al Sónar 2014, tocant en algun local barceloní... o a El Pumarejo de l'Hospitalet, on treballa.

Després de les gires que l'han portat per Europa amb projectes com Timpahn, Qa’a, Oleos i Ordre Etern, ara el veurem defensar al Convent de Sant Agustí l'espectacle Sunset Ablaze (una cosa així com "Posta de sol en flames"), on combina música i visuals. Serà una bona ocasió d'escoltar una electrònica minimalista i de vocació experimental, d'una gran llibertat i que es mou entre la música de ball intel·ligent i el tecno, passant per l'ambient, el pop electrònic o la psicodèlia, sempre amb influències clàssiques i jazzístiques que aporten al seu so la màxima llibertat.

Compartirà l'escenari amb el compositor de Puerto Rico Carlos M. Molina, que es farà càrrec del piano electrònic; amb l'artista russa Yúleya, que és la creadora i cantant de la banda Chemistry i amb Dario Lases, nom real del VJ Vizionar, que s'encarrega d'aportar les creacions visuals.

Si voleu saber com sona Sunset Ablaze, veniu a escoltar Yarei Molina i els seus còmplices al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, però abans consulteu la informació sobre la cita al web d'aquest equipament cultural.

Data de publicació: Divendres, 21 Gener 2022
  • Comparteix