Tornar

El Festival del Mil·lenni torna a arrencar el proper 18 de desembre

Arranquen les noves dates del Festival del Mil·lenni 21

Després de les cancel·lacions per culpa del confinament, el festival torna a programar concerts a partir del 18 de desembre.

El Festival del Mil·leni 21 torna a arrencar amb noves dates per als seus concerts. Després d’haver-ne de cancel·lar i ajornar molts per culpa de la situació d’emergència sanitària, aquest 18 de desembre tornen a començar amb una programació carregada de grans escenaris i grups musicals. El primer serà el Concert de Nadal de l’Escolania de Montserrat el mateix divendres 18, que es farà en dues actuacions, a les 18.30 h i a les 20.30 h, a la Basílica de Santa Maria del Mar. Muerdo tocarà l’endemà al mateix escenari, on presentarà el seu últim àlbum La Sangre del Mundo.

Los Enemigos i _juno tocaran el mes de gener i hi ha concerts programats fins al desembre del 2021, amb altres grans artistes com Demarco Flamenco, Maika Makovski, Fangoria, David Otero, Pastora Soler, Austra i Carlos Núñez. Els podreu veure a sales com la BARTS, la Sala Apolo, Razzmatazz, el Sant Jordi Club, el Gran Teatre del Liceu o el Palau de la Música.

Ja teniu a la venda les entrades per a tots els concerts programats, amb preus que van dels 18 als 30 euros. Al seu web podeu informar-vos sobre les mesures del festival contra la covid-19, entre les quals hi ha la devolució de l’import de les entrades en cas de cancel·lació.

Data de publicació: Dilluns, 14 Desembre 2020
  • Comparteix