Tornar

Tangent

22 nits d’espectacles al tercer Tangent

El Festival de les Arts de l’Eixample omple els centres cívics de música, teatre, dansa, circ i arts visuals.

Tercer any del Festival de les Arts de l’Eixample, el Tangent, i tornen amb tota la força que tenen. Durant 22 nits de juny i juliol, diferents centres cívics de l’Eixample acolliran propostes artístiques ben variades per mostrar la riquesa de l’escena barcelonina per a un públic de tots els gustos i edats. Els espectacles toquen diverses disciplines, com ara la música, el teatre, la dansa, el circ i les arts visuals i, dins d’aquestes, podrem veure moltes modalitats i gèneres: jazz, soul, flamenc, música electrònica, poesia, noves dramatúrgies, cabaret i circ, entre d’altres. El festival aposta pels projectes transgressors i innovadors, i per diferenciar-ne els més arriscats, destinats a un públic sobretot jove, han ideat la ruta TanJove, amb els millors espectacles d’aquestes característiques.

El Tangent, que es defineix com un festival de proximitat, es farà en centres cívics de tot l’Eixample: Ateneu Fort Pienc, Casa Golferichs, Cotxeres Borrell, Casa Elizalde, Sagrada Família i Urgell. Els espectacles es faran de dilluns a divendres, del 26 de juny al 25 de juliol, en diferents horaris segons el dia. Podrem veure, per exemple, la cantautora Pavvla, la performance Conferència espectacular, l’obra Prácticas de vuelo para acabar con el olvido de Chroma Teatre, l’espectacle de circ Back 2 classics de Planeta Trampolí, Les coses excepcionals amb Pau Roca, el grup de soul The Sey Sisters i Billy Jean de La Intrusa.

Tots els esdeveniments del festival són gratuïts, i per a alguns cal reservar. Trobareu tota la informació al web del Tangent.

Data de publicació: Dimecres, 19 Juny 2019
  • Comparteix