Tornar

‘Peix’, l’espectacle de circ d’Hotel Iocandi

Festival Tangent: retroba’t amb la cultura

La quarta edició del Tangent es farà durant els mesos de setembre, octubre i novembre per la situació actual.

L’edició del Festival de les arts de l'Eixample, Tangent 2020 canvia les nits d’estiu pels vespres de tardor i torna als centres cívics amb propostes innovadores i adaptades als protocols de seguretat actuals. Setze projectes artístics enfocats a diferents grups d’edat que tindran lloc a l’Eixample, de diferents disciplines: dansa, teatre, circ contemporani, música i màgia. Per poder complir les mesures sanitàries corresponents, el festival se celebrarà durant els mesos de setembre, octubre i novembre.

El Tangent s’inaugura el proper 16 de setembre al CC Casa Elizalde amb l’espectacle de circ ‘Peix’ de la companyia Hotel Iocandi. L’endemà, és el torn de l’òpera electrònica composta per Carla Peya, ‘Infanticida’, que es farà al CC Sagrada Família. El festival també us porta concerts com el de Koko-Jean & The Tonics, Marga Mbande o Marala, propostes de dansa com ‘Nur’ o ‘Avec le temps’, o obres teatrals com ‘The Postman’, de Txema Muñoz. El festival tancarà el 12 de novembre amb ‘Ritos de amor y guerra’ de la companyia Comando Señoras, una obra en temps real amb la participació del públic. Consulteu la resta del programa per veure les dates i la informació dels espectacles.

Les entrades per als espectacles del Tangent són gratuïtes i les podeu reservar des del web de cada centre cívic organitzador uns dies abans de l’espectacle. En aquest enllaç us expliquen com ho podeu fer.

Data de publicació: Dimecres, 16 Setembre 2020
  • Comparteix