Tornar

Primer pla d'un micro sobre una imatge desenfocada del bar de la Sala Beckett on es fan les lectures

Ficcions inèdites sobre la intel·ligència artificial

Autors i autores emergents llegeixen les seves ficcions breus de nova creació sobre el món de les màquines en una convocatòria especial del Micròfon Obert de la Sala Beckett.

La Sala Beckett torna a obrir les portes a la creació més nova, emergent i desconeguda de la ciutat amb una nova convocatòria de lectura de textos teatrals breus que tractin sobre la relació entre la intel·ligència humana i l'artificial. Serà el dijous, 9 de juny, com a part del cicle d'activitats Màquina Persona. Intel·ligència artificial i creació.

A més de dur a escena espectacles diversos centrats en el tema, el cicle, organitzat per la Sala Beckett i la Universitat Oberta de Catalunya, ha convocat a l'escenari del carrer de Pere IV en les últimes setmanes tant a creadors i creadores com a experts en intel·ligència artificial, que han debatut sobre el paper que poden tenir les màquines en la creació de noves ficcions.

Com a part de les activitats del cicle, la Beckett ha convocat durant les últimes setmanes a tots els autors i autores de la ciutat que ho desitgessin a presentar les seves propostes de dramatúrgies breus (no més de deu minuts) centrades en el tema. Els autors i autores que hagin estat seleccionats en aquesta convocatòria es posaran, sols i soles o bé amb la col·laboració dels seus còmplices, davant del micròfon, per tal de donar vida a la ficció escènica que han imaginat.

Quins mons nous podrem descobrir? Quins nous talents faran la primera passa i mostraran el seu talent en públic per primera vegada en aquesta sessió de Micròfon Obert? Ho descobrireu si veniu a escoltar els autors i autores emergents que participen en la cita. Abans de venir, però, consulteu al web de la Sala Beckett tota la informació sobre les lectures.

 

Data de publicació: Dilluns, 30 maig 2022
  • Comparteix