Tornar

El film francès 'Jamais contente' obrirà el minicicle

La Mostra Internacional de Films de Dones obre una finestra als joves

Es projectaran quatre films al Palau Alòs destinats a un públic adolescent i juvenil

La 24a Mostra Internacional de Films de Dones, que distribueix la seva programació al llarg de pràcticament tot l'any, proposa per al cap de setmana del 25 al 27 de novembre una Finestra Jove, amb quatre pel·lícules especialment pensades per ser vistes per un públic comprès entre els 12, 14 o 16 anys –segons el film– fins als 25. Hi haurà una mica de tot –documental, comèdia, cinema fantàstic–, però a grans trets totes les cintes reflecteixen il·lusions, dubtes i preocupacions propis de les etapes de l'adolescència i la joventut.

La Finestra Jove s'obrirà el divendres 25 a les 19 h amb Jamais contente, una producció dirigida per Emilie Deleuze, i que explica la història d'una noia de 13 anys que mai no està contenta. El dissabte 26 hi haurà sessió doble: de primer, Next, d'Elia Urquiza, documental que explora el món de les nenes i adolescents que arriben a Los Angeles des de l'Oest Mitjà americà amb el somni de convertir-se en actrius o presentadores, i tot seguit A girl walks home alone at night, dirigida per Ana Lily Amirpour, i que és la història d'una vampira solitària que recorre els carrers cercant víctimes. Tancarà el cicle el diumenge 27 Las lindas, un film de Melisa Liebenthal construït a partir d'imatges d'arxius personals, fotografies familiars i vídeos domèstics.

Totes les sessions es faran al Palau Alòs (c/ de Sant Pere Més Baix, 55), i l'entrada és lliure fins a cobrir l'aforament.

Data de publicació: Dilluns, 21 novembre 2016
  • Comparteix